Pas de gegant de Catalunya sub 16 femenina en el Campionat d'Espanya
FS Notícies | 14/02/2024
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 0 davant l'Aragó i demà es jugarà el pas a les semifinals contra Ceuta.

2 - 0
ARAGÓ
Ona Fernández, Lucía Suso, Laia Bayó, Anna Garcia, Ariadna Moreno, Sira Siñol, Martina Álvarez, Amparo Cuñat, Victoria Ramírez, Maria Martín, Rut Salvà i Aroa Rivas
ARAGÓ
Maria Solans, Marta Pascual, Patricia Aznarez, Candela Chevalier, Angela Martínez, Paula Iñiguez, Andrea Monteagudo, Julia Vallespin, Ariadne López, Belen Mediavilla, Maria Mallor i Lucia Celimendiz

1-0 Sira Siñol (19'); 2-0 Rut Salvà (23')

Àrbitres principals: Pablo Carot i Antonio Román     Àrbitra assistent: Pablo Garrido

Victòria en un partit sòlid. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 0 davant l'Aragó gràcies a les dianes de Sira Siñol, al final de la primera meitat, i de Rut Salvà, a l'inici de la segona. Ha estat un partit sòlid en defensa de Catalunya que ha estat capaç de deixar la porteria a zero i pràcticament sense ocasions a una Aragó que ha plantejat una bona defensa que les quadribarrades han sabut interpretar a mesura que han anat passant els minuts. Amb aquest triomf, Catalunya lidera el Grup A amb 6 punts i demà, a partir de les 10.00 hores, es jugarà el bitllet a les semifinals contra Ceuta, segona amb 4 punts després de guanyar 6 a 3 davant Navarra.

Primera part travada amb gol de Catalunya. El primer temps entre la Selecció Catalana sub 16 femenina i l'Aragó ha estat travada, amb poques ocasions de gol, on Catalunya ha dominat la pilota sense acabar de transformar-ho amb perill davant una Aragó ben organitzada en defensa i intentant crear perill al contraatac. Rut Salvà, en els primers instant del matx, ha tingut les dues primeres ocasions per Catalunya i, a l'equador, Victòria Ramírez i Sira Siñol han errat un 2x1 davant la portera com a ocasió més clara de gol. I quan tot semblava que al descans s'arribava amb empat a zero, el gol al darrer minut. Falta perillosa que Sira Siñol, repetint la falta directa del debut, ha sorprès a tothom i ha obert la llauna del marcador, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera: gol de Catalunya. Una gran jugada personal de Martina Álvarez per carril esquerre l'ha aprofitat Rut Salvà per, després d'un bon control orientat encarat a porteria, ha marcat el 2 a 0. A partir d'aquest moment, Catalunya ha continuat dominant el matx, atacant a la porteria d'Aragó sense acabar de materialitzar-ho en gols. A més, en defensa, el conjunt entrenat per Laia Fernández ha estat impecable, generoses, solidàries, sempre amb ajudes i l'Aragó pràcticament no ha creat perill. Només un llançament de falta que entre Aroa Rivas i el pal han evitat el gol de l'Aragó. Al final, 2 a 0 i líders de grup per jugar-se el pas a les semifinals contra Ceuta.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.