Partits amistosos de les Seleccions Catalanes Prebenjamí i Benjamí femení de futbol sala
FS Notícies | 29/05/2023
Les Seleccions Catalanes van posar punt final a la temporada 2022-2023 amb els partits amistosos de les categories Prebenjamí i Benjamí femení.

Últims amistosos de la temporada. Les Seleccions Catalanes Prebenjamí i Benjamí femení han disputat el partit amistós per posar punt final a la seva temporada, en què han completat dues sessions d’entrenament i el partit amistós. Catalunya Prebenjamí de futbol sala va perdre 2 a 5 davant el CFS Sant Andreu de la Barca mentre Catalunya Benjamí femení va guanyar 3 a 2 davant el FS Castellbisbal en uns partits disputats al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell.

La Selecció Catalana Prebenjamí de futbol sala va caure 2 a 5 davant el CFS Sant Andreu de la Barca, de la categoria Benjamí. Un partit en què els quadribarrats van començar amb nervis i amb poca solidesa defensiva. A la represa, Catalunya va estar més intensa en defensa i més còmode en atac, tot i que la superioritat de rival es va acabar imposant. Gabriel Rotta va marcar el primer per Catalunya i, a la segona, Julen Dongil va marcar el segon.

Per la seva banda, la Selecció Catalana Benjamí femenina va guanyar 3 a 2 davant l’Aleví femení del FS Castellbisbal. Un partit en què les jugadores catalanes sempre van anar per davant del marcador, i és que als 3 minuts, Daniella Vilet va obrir la llauna del lluminós. Tot i que les visitants van aconseguir empatar, abans del descans Natasha Maria va col·locar el 2 a 1. Només començar la segona part, Sabrin Loukili va marcar el 3 a 1 i, tot i que Lucia Farré va escurçar diferències, el resultat de 3 a 2 ja no es va moure més.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.