Partit travat i derrota de Catalunya sub 19 contra Madrid
FS Notícies | 27/12/2023
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha perdut 4 a 1 davant la Comunitat de Madrid en un partit que sempre ha anat a remolc.

MADRID
4 - 1
MADRID
Diego Torres, David Fernández, Andrés Álvarez, José Aragonés, Jaime Martínez-Olivares, Marcos Martínez, Daniel Pérez, Pablo Robles, Miguel Palacio, David Segovia, Raúl Risquez i Andrés Garcia
Martin Benaduce, Luis Miguel Medina, Héctor Gisbert, Akim Ràfols, Martí Serra, Raul Pernia, Rubén Rodó, Victor Sánchez, Marc Barriga, Pol Salas, Joan Cañizares i David Prieto

1-0 Dani Pérez (2'); 2-0 David Segovia (24'); 3-0 David Segovia (33'); 4-1 Pablo Robles (39')

3-1 Pol Salas (34');
Àrbitres principals: Pablo Robles i Ana Gutiérrez    Àrbitre assistent: Maribel López

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha perdut 4 a 1 davant la Comunitat de Madrid en un partit lent i travat en què els quadribarrats no s'han trobat còmodes en cap moment. A la primera meitat, els de Madrid ja han obert la llauna del marcador i, a la represa, quan Catalunya tenia l'empat a tocar, Madrid ha marcat al segon. Tot i que al tram final, els quadribarrats han escurçat diferències (3-1) amb porter-jugador, Pablo Robles ha establert el definitiu 4 a 1 que situa a la Comunitat de Madrid líder en solitari amb 6 punts. Amb aquesta derrota, Catalunya es manté amb 3 punts, els mateixos que les Canàries, que ha guanyat el seu partit contra Ceuta; mentre que Galícia, que avui ha descansat, es manté amb 0.

Madrid colpeja primer. El primer temps entre la Comunitat de Madrid i la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha estat travada, amb molta lluita, tàctica i poques ocasions de gol, amb dues defenses altes que han intentat dificultar les sortides de pressió, però ambdues seleccions han tingut clares les idees per atacar, amb qualitat entre els seus jugadors. I durant els primers 20 minuts només un gol. Una diana de Daniel Pérez aprofitant una pilota al segon pal que ha servit per col·locar l'1 a 0.

A la represa, el partit ha continuat travat, amb els dos equips precipitats, amb molta lluita en la pilota dividida i en què els dos seleccionadors han hagut de fer rotacions curtes per intentar mantenir el gran i alt nivell físic. Al 24', una passada en llarg del porter Diego Torres l'ha aprofitat David Segovia per, amb una gran mitja volta, marcar el segon. Catalunya ho ha intentat, amb més ganes que seny, i en un desajust defensiu, el mateix 'Sego' ha marcat el tercer a poc més de cinc minuts pel final. El seleccionador català, Jordi Barrero, ha optat pel porter-jugador i amb una acció de caràcter i d'orgull, el capità Pol Salas ha etzibat un xut potent per escurçar diferències a quatre minuts pel final. Tot i intentar-ho, Catalunya no ha pogut marcar el segon i ja als darrers instants, i a plaer, Pablo Robles ha establert el definitiu 4 a 1.

La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala descansarà aquest dijous 28 de desembre i tornarà a la feina el divendres 29 de desembre, a partir de les 12.15 hores, contra Ceuta.