Partit d'infart amb molts gols de Catalunya Infantil masculina contra Múrcia
FS Notícies | 20/04/2023
La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha guanyat 5 a 9 davant la Regió de Múrcia i es col·loca líder del Grup B.

REGIÓ DE MÚRCIA
5 - 9
Miguel Angel García, José Antonio, José Giménez, David Garrido, José Antonio Azuar, José Aroca, Ángel Rubio, Ramón Andreu, Francisco García, Ángel Meseguer, Esteban Balsera i Fernando Alcalá
Jan Grau, Pau Moya, Oriol Morros, Brahim Houdane, Gaizka Llaneza, Gerard Vicente, Alex Torrecillas, Khalil el Khiraoui, Roc Marín, Arnau Moreno, Samuel Barragan i Carlos Rojo

1-1 José Antonio (9'); 2-3 José Antonio (13'); 3-3 José Antonio (14'); 4-4 Fernando Alcalá (19'); 5-4 José Aroca (24')

0-1 Gaizka Llaneza (7'); 1-2 Alex Torrecillas (10'); 1-3 Arnau Moreno (11'); 3-4 Samuel Barragan (19'); 5-5 Brahim Houdane (28'); 5-6 Gaizka Llaneza (33'); 5-7 Arnau Moreno (35'); 5-8 Jan Grau (37'); 5-9 Arnau Moreno (39')
Àrbitres principals: Antonio Nicolás i Álvaro Yáñez         Àrbitre assistent: Carlos Garcia

Pas de gegant. La Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha guanyat 5 a 9 davant la Regió de Múrcia i es col·loca líder del Grup B. Una victòria que permet a Catalunya dependrà d'ella mateixa i serveix un empat, demà contra la Comunitat de Madrid a partir de les 12.45 hores, per obtenir el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya. Contra la Regió de Múrcia ha estat un partit vibrant, amb moltes emocions i nervis en què al descans s'ha arribat amb empat a 4 i, tot i que a la represa els amfitrions s'han avançat, amb caràcter, orgull i maduresa Catalunya ha sabut refer-se i remuntar fins al definitiu 5 a 9

Primera part d'infart. Els primers 20 minuts entre la Regió de Múrcia i Catalunya han estat vibrants, amb gols, ocasions, aturades, nervis i molta emoció viscuda al Pabellón Príncipe de Asturias de San Pedro del Pinatar. La Regió de Múrcia, amenaçant amb tot moment amb el seu porter i el seu gran joc de peus, ha posat en dificultats a una Catalunya que ha sabut patir durant el primer tram de partit i, fins i tot, s'ha avançat en el marcador. Gran jugada col·lectiva i gol al segon pal de Gaizka Llaneza. La resposta dels amfitrions, però, ha estat ràpida i, José Antonio, amb un xut exterior, ha empatat el matx. El partit s'ha mantingut intens, amb un ritme molt alt i Catalunya s'ha mostrat molt efectiva. I és que Àlex Torrecillas, després d'aprofitar un rebot, i Arnau Moreno, amb un gran gol, han col·locat l'1 a 3 al marcador. A més, amb els dos equips carregats de faltes a 10 minuts pel descans, Catalunya ha disposat d'un llançament de deu metres per marcar l'1 a 4. S'ha fallat i, d'aquí, a l'empat. José Antonio, amb un altre xut exterior, ha escurçat diferències i des dels deu metres, la Regió de Múrcia ha empatat a 3. Un resultat que s'ha mantingut fins al darrer minut quan, Samuel Barragan ha tornat a posar per davant a Catalunya i, en els darrers segons, el porter local, Fernando Alcalá, ha col·locat el 4 a 4 al lluminós amb un xut potent.

Gran demostració de maduresa, de saber competir i de caràcter de la Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala durant la segona part. I és que la Regió de Múrcia ha remuntat el matx i s'ha col·locat per davant, per primera vegada en el partit, amb el 5 a 4. I ha estat en aquest moment quan Catalunya ha sabut treure l'orgull en el moment més dIfÍcil. Brahim Houdane, aprofitant un rebot, ha empatat el partit i, en poc més de dos minuts, Catalunya ha sentenciat. Després d'una falta indirecta, al minut 33, Gaizka Llaneza ha marcat el sisè i sense temps de reacció, Arnau Moreno ha marcat el setè. Amb la Regió de Múrcia atacant amb porter-jugador, Jan Grau ha aturat la pilota i de porteria a porteria, ha marcat el vuitè. Ja a les acaballes, Arnau Moreno ha tancat el marcador amb eld efinitiu 5 a 9.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.