Oberta la matrícula al curs online d'especialització en futbol femení
Futbol Femení | 07/01/2021
Amb inici el pròxim 1 de febrer, és un curs online adreçat a tots aquells entrenadors i entrenadores que vulguin conèixer les principals diferències i particularitats d'entrenar un equip de futbol femení.
Oberta la matrícula al curs online d'especialització en futbol femení

El curs d'especialització en futbol femení, de l'Escola Catalana d'Entrenadors, és un curs online adreçat a tots aquells entrenadors i entrenadores que vulguin conèixer les principals diferències i particularitats d'entrenar un equip de futbol femení. El curs donarà inici el pròxim 1 de febrer, i està dividit en set mòduls:


• MÒDUL 1: Situació actual del futbol femení a Catalunya.
• MÒDUL 2: Contextualització fisiològica de la dona esportista.
• MÒDUL 3: L'entrenament de la preparació física i la prevenció de lesions en futbol femení.
• MÒDUL 4: L'entrenament de la tècnica, tàctica i joc col·lectiu en futbol femení.
• MÒDUL 5: Programació i planificació de continguts en el futbol femení.
• MÒDUL 6: L'entrenament de la portera de futbol.
• MÒDUL 7: La direcció d'un equip de futbol femení.

Metodologia i sistema d'avaluació

L'alumne disposa d'una tutorització i gestió online, a través de la qual podrà fer arribar dubtes i consultes a un professor assignat via online de manera regular.

L'alumne rebrà la clau personal per accedir al campus virtual des d'on podrà descarregar-se apunts, vídeos, exercicis i articles demostratius dels continguts estudiats.

L'avaluació consistirà a resoldre una activitat de cada un dels mòduls, en la qual es valorarà la comprensió dels continguts i la seva aplicació pràctica. Un cop finalitzats els mòduls, l'alumne haurà d'entregar una activitat final a escollir entre 3 temes.

Es duran a terme dues jornades presencials en les quals l'alumne realitzarà un entrenament amb un equip femení.

En aquest curs s'exposaran les particularitats de la dona futbolista, per tal de conèixer les característiques d'aquesta i saber com condicionen aquests factors al joc per obtenir un major rendiment.

Per a més informació i formalitzar la inscripció fes clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.