Oberta la convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C semipresencial
Comitè Entrenadors | 03/09/2021
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C nº 4 (Monitor FS), en format semipresencial, del 3 de novembre al 9 de gener.
Oberta la convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C semipresencial

Primer curs de la temporada 2021-2022. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF inicia l’oferta formativa de la vigent temporada amb l’obertura d’inscripcions per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C nº 4, en format semipresencial, del 3 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022.

Per conèixer l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C nº 4, pots accedir AQUÍ.

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C nº 4
Format: Semipresencial
Dies: del 3 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C nº 4, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-SE AL CURS

1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF  

AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C SEMI PRESENCIAL Nº 4  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Un cop els alumnes ja hagin efectuat el pagament del curs, i per tant, ja estiguin matriculats, podran descarregar un certificat per tal d’afiliar-se al CTE i, d’aquesta manera, tramitar les llicències federatives.SI l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUÍ

La data màxima per fer la matrícula del curs és el diumenge, 31 d’octubre de 2021.

DATA MÀXIM PER MATRICULAR-SE Diumenge, 31 d’octubre de 2021

La següent convocatòria del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C de futbol sala s’obrirà a la primavera del 2022.

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.