Oberta la convocatòria pel Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C
FS Notícies | 11/04/2024
L'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a aquest curs a Barcelona en format presencial durant l'estiu
Oberta la convocatòria pel Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C

Oferta formativa per a l’estiu. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF obre convocatòria per al Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C. Serà en modalitat presencial a Barcelona. L'obtenció del corresponent Diploma i Credencial del Curs Federatiu d'Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Nacional C habilitarà al posseïdor a tramitar llicència federativa d'Entrenador de Porters de Futbol Sala a partir de la temporada 2025/26.

INFORMACIÓ CURS AQUÍ

El preu és de 200 € a realitzar en dos pagaments. El primer, de 100 €, en el moment de la inscripció, i el segon, també de 100 €, abans de l’inici del Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C. La data límit per apuntar-se és el 17 de juny.

Si estàs interessat inscriure’t ho pots fer AQUÍ.

Curs Federatiu d'Especialista en Entrenament de Porters FS Nacional C
DATA LÍMIT INSCRIURE'S 17 DE JUNY DEL 2024
PREU 200 €
HORARI DEL 21 DE JUNY AL 27 DE SETEMBRE
FORMULARI INSCRIPCIÓ AQUÍ

CURS FEDERATIU D’ESPECIALISTA EN ENTRENAMENT DE PORTERS DE FUTBOL SALA NACIONAL C

El Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C es desenvoluparà en format presencial a Barcelona, que arrencarà el 21 de juny i acabarà el 27 de setembre. Les classes teòriques dels mesos de juny i setembre seran a l’Aula de Formació de la Seu Central de la Federació Catalana de Futbol a Barcelona, mentre que les que es duran a terme al juliol seran al Poliesportiu Municipal Camp del Ferro a la capital catalana. Per altra banda, les sessions pràctiques seran al Poliesportiu Municipal Camp del Ferro a Barcelona.

A continuació, es detalla la seu presencial del Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C:

Curs Federatiu d'Especialista en Entrenament de Porters FS Nacional C
INICI DEL CURS FINAL CURS SEU ADREÇA DE L'AULA MESOS JUNY I SETEMBRE ADREÇA DE L'AULA EL MES DE JULIOL ADREÇA DE LES PRÀCTIQUES AGENDA
21 de juny del 2024 27 de setembre del 2024 Barcelona Seu Central FCF Poliesportiu Municipal Camp del Ferro Poliesportiu Municipal Camp del Ferro AQUÍ

REQUISITS PER CURSAR EL CURS

Per a poder inscriure’s al Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Sala Nacional C és imprescindible estar en possessió de la titulació Entrenador Futbol Sala Nacional C o si són alumnes del pla formatiu anterior de Monitor de Futbol Sala hauran de sol·licitar el “Proceso Solicitud Diploma & Credencial Nacional C Futbol Sala”.

La data màxima per apuntar-se al curs és el 17 de juny del 2024.

DATA MÀXIMA PER APUNTAR-SE 17 de juny del 2024

MÉS OFERTA FORMATIVA DE CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA

L'Escola d'Entrenadors de futbol sala manté obertes les inscripcions per als altres Cursos d'Entrenador de futbol sala que pots consultar AQUÍ

OFERTA FORMATIVA CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA AQUÍ

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.