Nova victòria de Catalunya
Notícies Generals | 22/01/2014
Toni Almendros aprofita el partit contra el Terrassa FC per fer moltes proves de cara a la fase final estatal de la Copa de les Regions. Bilbao es reivindica amb un gran partit i el gol de la victòria

El Terrassa, club que està lluitant per situar-se a les places nobles de la classificació de la Tercera Divisió, s'intuïa com un rival d'entitat per provar als homes de Toni Almendros, que volen continuar fent història  tornant a portar Catalunya a Europa.

El seleccionador català ha aprofitat el partit per fer moltes proves. Proves a nous jugadors i variants tàctiques. Ha estat precisament un dels nous jugadors l'únic que ha jugat els 90 minuts, fabricant un gol des de fora l'àrea, picant la pilota per sobre el porter.

El partit ha estat molt igualat, amb poques ocasions. Les millors a la primera part. Òscar (minut 11) des de dins de l'àrea petita ha creuat massa una bona centrada de Bilbao. Al 18, Cornellà no ha pogut sorprendre al portar local amb un xut de falta magistral.

El Terrassa ha aprofitat el seu home mes perillós, Batanero, per portar la creativitat al mig del camp. Cap dels dos equips, però, ha aconseguit intimidar la porteria rival. La mitja part ha servit per fer un carrusel de canvis en tots dos equips.

El ritme de joc ha baixat a la represa però, a 20 minuts del final, Almendros ha decidit canviar els homes de banda i, amb aquest canvi, ha sorgit el gol. Ramon Bilbao ha entrat per la banda dreta, sorprenent a Ortega. Escabrós, a dos minuts del final i a la sortida d'un córner ha estat a punt de fer el segon.

Amb l'1 a 0 al marcador s'ha aconseguit la nova victòria dels de Toni Almendros, que continuen amb la seva preparació per la final estatal de la Copa de les Regions UEFA que es jugarà al mes d'abril i que donarà accés a Europa.