Nova seu per cursar la titulació d’Entrenador Nacional B de futbol sala
FS Notícies | 31/03/2021
Olesa de Montserrat és la seu on s’impartirà, del 26 de juny al 30 de juliol, un nou Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1), en format semipresencial, estant les inscripcions obertes.
Nova seu per cursar la titulació d’Entrenador Nacional B de futbol sala

S’amplia l’oferta formativa. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amplia l’oferta formativa de cursos d’entrenador de futbol sala. Després d’obrir convocatòria d’1 Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2) a Barcelona, i 2 Cursos Federatius d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1) a Barcelona i Girona el passat 8 de març, s’obra una nova seu a Olesa de Montserrat.

D’aquesta manera, el Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1) es podrà cursar a Barcelona, a Girona i a Olesa de Montserrat, durant l’estiu.

CONVOCATÒRIA CURS
Obertura convocatòria: a partir del dimecres, 31 de març de 2021
Tancament convocatòria: fins el dilluns, 14 de juny de 2021

Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1)
OLESA DE MONTSERRAT (BCN)
Del 25 de juny al 30 de juliol de 2021
De dilluns a divendres, de 17.00 a 21.00 hores i els dissabtes, de 9.00 a 13.00 hores

Per conéixer l’agenda, la seu, els horaris i la convocatòria del Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B, pots accedir AQUÍ.

El format del curs és semipresencial i es basa en una formació interactiva basada en la realitat, amb les següents característiques:

FORMAT SEMIPRESENCIAL DEL CURS

- Una primera part impartida online en els horaris establerts a l'agenda i un segon bloc presencial a la seu del curs.

- I, a més, l’alumne haurà d’acreditar “l’Aprenentatge Basat en la Realitat” (ABR) (*)(*)

(*) “L’Aprenentatge Basat en la Realitat” (ABR) consta d’unes pràctiques a un club federat durant el transcurs de la següent temporada, amb la finalitat de que l’alumne posi en pràctica tots els coneixements que va adquirint.

A continuació es detalla el preu del curs de referència:

PREU CURS
Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1) 725€

El pagament s’efectuarà a través de la plataforma iSquad (RFEF) a l’àrea de l’alumne, abans de l’inici del curs.

Totes les gestions d’inscripció i matrícula als cursos de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol s’han de realitzar a través de la plataforma iSquad, de la RFEF.

REGISTRE PELS CURSOS
A través de la plataforma iSquad

Abans de procedir a la inscripció a qualsevol curs cal afiliar-se a aquesta plataforma i realitzar l'Acreditació de Competències RFEF al Curs Federatiu Nacional C de futbol sala. 

A continuació es poden consultar les instruccions per a la matriculació a la plataforma iSquad, de formació:

MANUAL D’INSTRUCCIONS
Instruccions per a la matriculació

D'aquesta manera, l'oferta formativa de l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala pel Curs Federatiu d'Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1), per aquest estiu, és el següent:

CURS FEDERATIU D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B
Olesa de Montserrat
Sant Julià de Ramis (Girona)
Barcelona

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.