Nou control tècnic de la II Fase del programa Talents del CTA de la RFEF per ascendir a categories nacionals
Notícies Generals | 24/04/2024
6 àrbitres i 10 àrbitres assistents han participat en el control tècnic per ascendir a Segona Federació i Primera Federació femenina.
Nou control tècnic de la II Fase del programa Talents del CTA de la RFEF per ascendir a categories nacionals

Quart control tècnic pels àrbitres i àrbitres assistents participants en el Programa Talents del CTA de la RFEF que es desenvolupa per a la selecció dels col·legiats que ascendiran a les categories nacionals de futbol masculí, concretament a la Segona Federació, i en femení a la Primera Federació.

Un total de 8 àrbitres, sis de categoria masculina i dues de categoria femenina, es van presentar en el control tècnic de la II Fase de Programa Talents.

ÀRBITRES PARTICIPANTS DEL PROGRAMA TALENTS DEL CTA DE LA RFEF
ÀRBITRE DELEGACIÓ
LLUIS ESPALLARGAS CASELLAS BARCELONA
ANTONIO RAMÍREZ PLAZA VALLÈS OCCIDENTAL
SERGI M. RIMBAU GUILLAUMES GIRONA
GERARD RIUS RIU VALLÈS ORIENTAL
ÀRBITRES PARTICIPANTS DEL PROGRAMA TALENTS DEL CTA DE LA RFEF
ÀRBITRE DELEGACIÓ
ALBA ARIJA ASÍN BARCELONA
SANDRA GONZÁLEZ JIMÉNEZ VALLÈS OCCIDENTAL

Aquests àrbitres han estat seleccionats després d'haver superat les proves físiques i tècniques establertes en els respectius programes i d’haver resultat al més a dalt de la classificació general respecte els seus companys/es, considerant també les avaluacions rebudes en els partits dirigits. Ara es troben en una fase d'àmbit nacional, sent avaluats en els seus partits, de la Tercera Federació i de la Segona o la Tercera Federació femenina, per supervisors provinents d'altres territorials i designats pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de la RFEF. Les proves finals, de les quals sortiran els i les àrbitres que promocionaran a les categories de competicions d'àmbit estatal, tindran lloc durant el cap de setmana de l’11 i 12 de Maig a Madrid.

Al mateix temps, també han realitzat el IV Control Tècnic els 10 àrbitres assistents de Tercera Federació, participants en el curs d’ascens a Segona Federació i que han superat les proves físiques i tècniques en les anteriors fases.

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.