Nit dels Campions al Vallès Occidental 2024
Notícies Generals | 20/06/2024
El Pavelló Municipal de la Llana, a Rubí, ha acollit l'acte de celebració de la delegació vallesana amb prop de 2.000 assistents.
Nit dels Campions al Vallès Occidental 2024

La delegació de la Federació Catalana de Futbol al Vallès Occidental ha celebrat aquest dijous la festa dels campions de lliga. El Pavelló Municipal de la Llana de Rubí s’ha engalanat per acollir l’entrega de trofeus als equips vencedors de la temporada 2023-2024. Durant l’acte han estat premiats un total de 104 equips de futbol i futbol sala, 80 de futbol i 24 de futbol sala. Prop de 2.000 persones han assistit a la jornada festiva de la delegació del Vallès Occidental emmarcada en el cicle de les Nits dels Campions 2024 que se celebren al llarg d’aquestes dues setmanes a totes les delegacions de l'FCF a Catalunya

ELS PREMIS ESPECIALS DE LA NIT

Un dels moments més especials de la Nit ha arribat amb el lliurament del Premi Especial, a títol pòstum, per en José Luis García, traspassat fa unes setmanes. Una persona molt vinculada durant tota la seva vida al futbol base sabadellenc com a entrenador de l'UD Artesanos o el club del seu barri, el Can Rull Rómulo Tronchoni. CE Sabadell, Terrassa FC, CE L'Hospitalet i RCD Espanyol també van ser clubs on va deixar petjada. El premi l'ha recollit la família del José Luis en un moment molt emotiu en què l'entrega ha estat a càrrec dels directius de l'FCF, Jacobo Domènech i Albert Montull.

El segon premi, també a títol pòstum, ha estat pel mític president de l'Olímpic Can Fatjó, José Piña. Una vida dedicada al club del Vallès Occidental amb molt d'esforç i sacrifici. En aquest cas la família del José Piña ha recollit el guardó.

ASSISTÈNCIA FEDERATIVA A LA NIT DELS CAMPIONS AL VALLÈS OCCIDENTAL

Per part de la Federació Catalana de Futbol, a l’acte han estat presents el vicepresident, Jordi Bonet, els directius, Jacobo Domènech, Albert Montull, Juan Núñez i Pere Alsina; i la subdelegada al Vallès Occidental-Terrassa, Alba Navarro. Al mateix temps, per part de l'LCFS hi ha assistit el directiu, Javi Lerma, el delegat del Vallès Occidental-Sabadell, Teo Robles, i el cap del CTAFS, Marcelino Blazquez. Altres autoritats en la Nit dels Campions del Vallès Occidental han estat l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el regidor d'Esports del consistori, Juan López.

GALERIA IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.