Nit dels Campions al Bages-Berguedà-Cerdanya 2024
Notícies Generals | 18/06/2024
El reconeixement als campions i campiones de la present temporada ha continuat aquesta tarda als peus del Castell de Cardona, amb més de 800 assistents al Pavelló Municipal d'Esports.
Nit dels Campions al Bages-Berguedà-Cerdanya 2024

La delegació de la Federació Catalana de Futbol al Bages-Berguedà-Cerdanya ha gaudit aquest dimarts de la seva Nit dels Campions 2024 al Castell de Cardona. Ha estat una festa dels jugadors i jugadores, acompanyats per les seves famílies, en què s'han entregat els trofeus als campions i campiones de la temporada 2023-2024. En l’acte han estat premiats un total de 34 equips de futbol i futbol sala vencedors de lliga, dels quals 29 són de futbol i 5 de futbol sala.
 
Més de persones s'han aplegat a la segona Nit dels Campions. Durant dues setmanes, fins al divendres 28 de juny, s'organitzaran totes les festes dels campions i campiones de lliga de cada delegació de la Federació Catalana de Futbol.
 
 
 
 
EL PREMI ESPECIAL DE LA NIT
Un dels moments més emotius de la jornada ha arribat amb el lliurament dels Premis Especials, en reconeixement per la trajectòria o la tasca de persones vinculades amb el món del futbol i futbol sala català. En aquesta edició de la Nit dels Campions ha estat guardonat Arcadi Prat Vall (Santpedor, 1936), qui compta amb un llarg recorregut al futbol català, realitzant tots els papers de l'auca en clubs de la delegació i de tot Catalunya. Ara, als seus 87 anys, Prat és subdelegat de la delegació del Bages-Berguedà-Cerdanya i posa els seus coneixements al servei de la Federació Catalana de Futbol. Una persona que es fa escoltar i estimar. 
 
 
ASSISTÈNCIA FEDERATIVA A LA NIT DELS CAMPIONS 2024

Per part de la Federació Catalana de Futbol, a l’acte han estat presents el directiu i delegat al Bages-Berguedà-Cerdanya, Esteve Olivella, i els directius, Jaume Plaza, Pep GrausSusanna Puell. Al mateix temps també hi han assistit el subdelegat del Futbol Amateur al Bages-Berguedà-Cerdanya, Arcadi Prat, el subdelegat de futbol al Bages-Berguedà-Cerdanya, Miquel Sebastià, la subdelegada de futbol femení al Bages-Berguedà-Cerdanya, Mariona Sebastià, el subdelegat al Bages-Berguedà-Cerdanya, José Luis Pérez, i el responsable del CTA al Bages-Berguedà-Cerdanya, Ramon Ricard. Tanmateix altres autoritats presents han estat l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, la regidora d'esports del consistori, Helena Arnaste, i el representant de la Secretària General de l'Esport i l'Activitat Física a la província de Barcelona, Josep March.

GALERIA IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.