Montilivi decidirà el play-off entre el Girona i el Córdoba
Notícies Generals | 10/06/2016
El Girona FC ha perdut 2-1 davant un Córdoba que s’ha mostrat més efectiu en els primers dotze minuts de partit. Amb aquest resultat, l’eliminatòria d’ascens a Primera Divisió es decidirà diumenge a Montilivi.

El Girona ha encaixat dos gols en el primer quart d’hora de partit amb poc més de tres minuts de diferència. El davanter Xisco s’ha avançat a una defensa gironina poc contundent. En l’inici del duel s’han viscut minuts de desconcert, però a poc a poc, els de Machín s’han anat mostrant més segurs i han fet bones combinacions posant la por al cos als cordovesos.

Poc abans de la mitja hora de joc, Cristian Herrera s’ha desfet del seu marcador i, evitant el fora de joc, ha rematat a porteria per fer pujar el primer gol del Girona.

Una victòria per la mínima a Montilivi diumenge a les 19.00 hores classificaria els de Pablo Machín per a la següent ronda.