Més de 600 àrbitres al sopar del centenari del CTA
Comitè Àrbitres | 14/11/2015
Els àrbitres catalans han celebrat la cloenda del centenari del seu Comitè amb un sopar de gala que s’ha celebrat a l’Hotel Hesperia Tower amb l’assistència de més de 600 col•legiats i amics del Comitè.
Més de 600 àrbitres al sopar del centenari del CTA

Durant el 2015, el Comitè Tècnic d’Àrbitres ha celebrat el seu centenari i avui ho ha commemorat amb un sopar de gala. Més de 600 àrbitres d’arreu de Catalunya no s’han volgut perdre la celebració d’aquesta gran efemèride del Comitè Tècnic Català que s’ha celebrat a l’Hotel Hesperia Tower.

L’acte ha començat amb el torn de parlaments de Xavier Moreno Delgado, president del CTA de la FCF, que ha donat la benvinguda als assistents i ha posat de manifest l’orgull que representa poder estar vivint aquest moment. Posteriorment, el president del CTA de la RFEF, Victoriano Sánchez Arminio, ha felicitat al Comitè Català pels seus 100 anys d’història i ha lloat la feina que fa. El Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, ha recordat la importància del paper del CTA i l’evolució que aquest fa amb el pas del temps. Per acabar amb els parlaments, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha recordat que el CTA de la FCF va ser el primer Comitè Arbitral de l’Estat  espanyol i que cada diumenge els àrbitres són els encarregats de representar a la Federació als terrenys de joc. “El CTA és una peça fonamental i imprescindible del futbol”, ha assegurat.

Durant el sopar s’ha fet un homenatge als àrbitres catalans que arbitren o van arbitrar a la Primera Divisió projectant un vídeo on parlaven de les seves vivències a la màxima categorial estatal. Al sopar han assistit els àrbitres de Primera Divisió Xavier Estrada Fernàndez, Alfons Àlvarez Izquierdo, Felipe Crespo Aurré, Vicenç Forés, Josep Maria Miguel Pérez, Jaume Oliva Fortuny, Jesús Téllez Sánchez, Jaume Esquerdo Guerrerro, José Maria Enríquez Negreira i Francesc Casajuana Rifà, a més del president del CTA, Xavier Moreno Delgado.

Un altre dels reconeixements de la nit ha estat l’entrega d’una placa commemorativa als expresidents del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCF, que han pogut recollir l’expresident Francesc Casajuana i l’actual president Moreno Delgado. Posteriorment, els Comitès Arbitrals de les diferents delegacions territorials de la RFEF que han assistit al sopar i el CTA de la FCF han fet un intercanvi d’obsequis.

Per acabar amb els homenatges, el CTA de la FCF ha volgut fer un reconeixement especial a la Federació Catalana de Futbol, al CTA de la Reial Federació Espanyola de Futbol i a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya pel recolzament i suport que donen al Comitè Arbitral Català.

L’acte ha finalitzat amb una actuació del mag Magoo, amb abans una fotografia de família amb totes les àrbitres noies que han assistit a la cloenda del centenari.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.