Més de 370 equips nous inscrits a la Lliga Catalana de Futbol Sala per a la temporada 2020-2021
FS Notícies | 30/07/2020
376 equips nous s’han inscrit, fins aquest dijous 30 de juliol, a la Lliga Catalana de Futbol Sala per disputar la temporada vinent. Aquells clubs interessats a inscriure un equip nou ho poden fer fins al 10 de setembre.
Més de 370 equips nous inscrits a la Lliga Catalana de Futbol Sala per a la temporada 2020-2021

Rècord d’inscripcions d’equips nous de futbol sala. Després de les publicacions dels calendaris de les divisions d’honor, i de les primeres divisions i segones divisions, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua treballant amb aquelles categories que mantenen el període d’inscripció obert. Són les darreres categories i les categories úniques, amb la incorporació dels nous equips inscrits per a la temporada vinent.

Tot i la incertesa actual en la qual vivim, a causa de la Covid-19, els clubs de Catalunya estan realitzant un grandíssim esforç per a confeccionar els equips per a la temporada 2020-2021. Fins al dijous 30 de juliol de 2020, 376 equips nous s’han inscrit arreu del territori català per a disputar la Lliga Catalana de Futbol Sala durant la temporada vinent.A la delegació de Barcelona, fins al dijous 30 de juliol de 2020, s’han inscrit 271 equips nous a l’LCFS, sent les categories de Cadet mixte i Infantil mixte les que compten amb més inscripcions noves, amb un total de 44 equips nous.

EQUIPS NOUS INSCRITS A BARCELONA
CATEGORIA EQUIPS NOUS
Sènior masculí 25 equips
Juvenil masculí  39 equips
Cadet mixte 44 equips
Infantil mixte 44 equips
Aleví mixte  20 equips
Benjamí mixte 21 equips
Minibenjamí mixte 11 equips
Prebenjamí mixte  17 equips
Miniprebenjamí mixte 3 equips
Sènior femení 13 equips
Juvenil femení  10 equips
Cadet femení 10 equips
Infantil femení 8 equips
Aleví femení  6 equips
TOTAL D'EQUIPS NOUS: 271

Pel que fa a la delegació de Tarragona, s’han apuntat a la Lliga Catalana de Futbol Sala 43 equips nous, sent el Juvenil masculí la categoria amb més novetats:

EQUIPS NOUS INSCRITS A TARRAGONA
CATEGORIA EQUIPS NOUS
Sènior masculí 7 equips
Juvenil masculí 9 equips
Cadet mixte  8 equips
Infantil mixte 7 equips
Aleví mixte 5 equips
Benjamí mixte 4 equips
Sènior femení  3 equips
TOTAL D'EQUIPS NOUS: 43

Per altra banda, a la delegació de Girona hi ha 21 equips nous inscrits, sent la categoria Cadet mixte la que té més noves inscripcions:

EQUIPS NOUS INSCRITS A GIRONA
Sènior masculí 5 equips
Juvenil masculí   1 equip
Cadet mixte 6 equips
Infantil mixte 2 equips
Benjamí mixte 2 equips
Prebenjamí mixte 3 equips
Juvenil femení 2 equips
TOTAL D'EQUIPS NOUS: 21

Mentre que a la delegació de Lleida, hi ha en total 41 equips inscrits, sent la categoria de Sènior masculí amb més noves inscripcions:

EQUIPS NOUS INSCRITS A LLEIDA
Sènior masculí 6 equips
Juvenil masculí  4 equips
Cadet mixte 3 equips
Infantil mixte  3 equips
Aleví mixte 5 equips
Benjamí mixte 4 equips
Prebenjamí mixte 5 equips
Sènior femení 3 equips
Juvenil femení  2 equips
Cadet femení 1 equip
Infantil femení 3 equips
Aleví femení 2 equips
TOTAL D'EQUIPS NOUS: 41

Dels 376 equips nous inscrits fins al moment, 44 són de categories base femenines. Concretament, la delegació de Barcelona en suma 34; la de Girona, 2 i la de Lleida, 8 equips. Una xifra destacable que deixa entreveure la voluntat i la feina dels clubs catalans en potenciar i formar el futbol sala femení desde la base.

Els clubs catalans de futbol sala també estan treballant en confeccionar nous equips de la categoria de Debutants, els més menuts, unes inscripcions que es començaran a gestionar a partir del mes de setembre, quan es reprengui l'activitat escolar.

COM REALITZAR LA INSCRIPCIÓ

La inscripció dels equips s’ha de realitzar a través de la intranet federativa accedint a l’apartat “clubs i equips” > “gestió” > “inscripció online d’equips”.

Si l’equip ja ha participat en competició aquesta temporada o en les darreres, cal clicar l’opció “renovació” que apareix a la columna “accions”, al costat de cada equip.

Únicament si l’equip no ha participat en la competició, cal escollir l’opció “inscriure un equip nou”. Caldrà indicar també el nom del/la president/a o de la persona que legalment el/la representa.Les inscripcions es van obrir el passat 15 de juny de 2020 i es mantenen obertes fins al pròxim 10 de setembre de 2020.ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
Consulta tota la documentació de l'Assemblea General Ordinària del 2020.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.