Meritori i treballat empat de la Selecció Infantil davant l’Eixample
FS Notícies | 25/02/2018
La Selecció Catalana Infantil de futbol sala disputa el primer partit amistós de la temporada davant el CFS Eixample i aconsegueix un laboriós empat. D’aquesta manera, inicia la seva preparació per a la Fase Única del Campionat d’Espanya (2-2).
2 - 2
CFS EIXAMPLE
Eloy Collazos, Jorge Pérez, Pol Cano, Ignacio Echevarría, Pau Linares, Ignacio Prieto, Guillem Montoya, Pau Codony, Ernest Oruña, Sergi Yáñez, Sáúl Díaz.
Marc Viñas, Xavier Roca, Jofre Escolà, Arnau Lalmolda, Pau Sacanella, Miquel Santaló, Arnau Querol, Enrique Lobato, Víctor Vidal-Ribes, Joel Fàbregas.
Saúl Díaz (1-2, 38’), Pol Cano (2-2, 39’).

Arnau Lalmolda (0-1, 3’); Jofre Escolà (0-2, 12’).
ÀRBITRES
Jordi Rodríguez Molina (àrbitre principal) i Jinmao Zhan (àrbitre assistent).

El primer partit que ha jugat la Selecció Catalana Infantil masculina de futbol sala ha estat en el Pavelló Municipal Xavier Ballver de Cervelló davant el CFS Eixample de la Divisió d’Honor Cadet. Catalunya s’ha enfrontat a un equip sòlid i de categoria superior, mentre que els jugadors dirigits per Miguel Fontecha encara estan en procés d’adaptació. Tot i aquesta diferència, el duel ha estat força igualat en tot moment i la victòria podria haver estat per qualsevol dels dos conjunts. L’Eixample és qui s’ha avançat en el marcador amb un gol de falta d’Arnau Lalmolda. I nou minuts més tard, la defensa no ha fet una bona passada i Jofre Escolà ha xutat sol (0-2). Tanmateix, Ignacio Prieto ha estat a punt de marcar a l’inici del partit en rebre a la frontal de l’àrea i estavellar la pilota al pal.

La Selecció ha seguit lluitant cada pilota i ha disposat de diverses opcions per capgirar el marcador, sobretot en el tram final del primer temps. I és que a falta de dos minuts per arribar al descans, Catalunya s’ha mostrat més contundent i s’ha acostat amb molt perill a la porteria contrària. Primer en una acció d’estratègia des de la banda i després amb un potent xut exterior, Ernest Oruña ha tingut el gol, però Marc Viñas ha realitzat una gran actuació. Oruña encara ha tingut una altra oportunitat tot sol davant el porter de l’Eixample, qui li ha encertat el xut.

Catalunya ha sortit endollada i agressiva a la segona part, però Viñas ha aturat totes les accions, inclús un xut a boca de canó de Jorge Pérez. Una acció individual d’Ernest Oruña ha acabat al pal després d’un rebot, i dos ràpids contraatacs culminats per Pol Cano han sortit fregant el pal. Amb més intensitat i un canvi en la dinàmica de la Selecció en el segon temps s’han vist ocasions molt clares, però la falta d’encert i una meritòria actuació del porter rival han evitat els gols fins al minut 38. En els instants finals del duel s’ha pujat la pressió i un fort xut de Pol Cano l’ha desviat Saúl Díaz, enviant la pilota a l’escaire. Cano ha tingut la recompensa a tant esforç amb el gol de l’empat, realitzant un potent xut des de fora l’àrea.