Melilla es mostra molt efectiva i elimina al País Basc del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 12/04/2022
Melilla ha guanyat 4 a 8 davant el País Basc i es manté amb opcions de classificar-se en un partit frenètic disputat al Pavelló Municipal d'El Morell.
PAÍS BASC
4 - 8
MELILLA
PAÍS BASC
Unai Ayala, Hugo Rojo, Mikel Jauregui, Aimar Duran, Xabier Fernández, Hugo Martín, Mikel Pandoo, Jeremy del Valle, Markel Rueda, Iraitz Iraola, Olhan Lopetegui i Aritz Bugia
MELILLA
Unai de Haro, Ilias Bouzaadalla, Mohamed Hamete, Yousef Kayou, Alejandro Alcaide, Yousef El Ouarachi, Moha El Amraoui, Antonio Cabrero, Mohamed Amin, Abdelhakinmohamed, Juan Luque i Carlos Canton

1-0 Mikel Jauregi (1'); 2-1 Markel Rueda (4`); 3-6 Mikel Jauregi (14'); 4-8 Mikel Jauregi (39')

1-1 Mohamed Amin (1'); 2-2 Alejandro Alcaide (6'); 2-3 Mohamed Hamete (6'); 2-4 Mohamed El Amroui (7'); 2-5 Abdelhakinmohamed (11'); 2-6 Il·lias Bouzaadalla (13'); 3-7 Yosef Kayou (30'); 3-8 Mohamed Hamete (35')
Àrbitres principals: Lucas Antón i Aleix Grau        Àrbitre assistent: Pau Garre

Partit trepidant amb molts gols i un gran espectacle ofensiu. Els primers minuts de partit han començat amb moltes alternatives al marcador i els primers 5 minuts reflectia un 2 a 2 a l’electrònic. En el tram final de la primera part, el potencial ofensiu de Melilla ha provocat que aquesta es distanciés al marcador posant un 3 a 6 a la mitja part.

La segona part ha començat amb un Pais Basc molt fort que ha buscat insistentment reduir distancia al marcador, però no ha estat possible i per contra s’ha trobat amb el 3 a 7 de Melilla que li ha fet molt mal en l'àmbit emocional. Els ultims minuts de partit no han tingut un dominador clar i les dos seleccions han gaudit d’ocasions. Al final 4 a 8 al marcador per una Melilla que s’ha mostrat mes efectiva.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.