Les Seleccions Comarcals de futbol sala realitzen l’últim entrenament abans dels Campionats Comarcals
FS Notícies | 02/12/2019
Les 54 Seleccions Comarcals de futbol sala van realitzar el 5è i últim entrenament abans de participar en els Campionats Comarcals de futbol sala el 6 i 7 de desembre de 2019, a la Ciutat Esportiva de Blanes.
Les Seleccions Comarcals de futbol sala realitzen l’últim entrenament abans dels Campionats Comarcals

Preparades per a competir. Les 54 Seleccions Comarcals de futbol sala van realitzar el diumenge 1 de desembre de 2019 la 5a i última sessió preparatòria abans de disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Uns Campionats Comarcals que es duran a terme el divendres 6, amb la fase de grups, i el dissabte 7, amb la fase final, a la Ciutat Esportiva de Blanes.

En aquest darrer entrenament, les 54 Seleccions Comarcals van poder exercitar-se amb la llista definitiva de 12 jugadors i jugadores que disputaran els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

En el cas de les Seleccions del Vallès Occidental i Vallès Oriental, van realitzar partits amistosos entre elles abans de disputar la competició.

En total, han estat 5 entrenaments que les Seleccions Comarcals han realitzat abans de disputar els Campionats Comarcals. En les primeres dues sessions, les Seleccions van comptar amb 20 jugadors/es, després van realitzar un entrenament amb 15/12 jugadores/es i en les dues últimes sessions, amb el partit amistós i la darrera sessió, ja ha estat amb llista de 12 jugadors.  

Els clubs catalans de futbol sala es veuran representats amb més de 700 jugadors i jugadores que disputaran la 9a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala.  

Les convocatòries definitives de les Seleccions Comarcals de Futbol Sala estan disponibles a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Una secció habilitada específicament per a poder consultar tota la informació sobre aquesta 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Es pot accedir a aquest apartat específic a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent clic aquí.

GALERIA D’IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.