Les Seleccions Comarcals de Futbol Sala es confeccionen durant el mes de novembre
FS Notícies | 31/10/2019
Tot el mes de novembre i el primer cap de setmana de desembre són les dates assignades per les sessions d’entrenaments de les Seleccions Comarcals de cara a la confecció de les llistes definitives dels jugadors i jugadores participants pels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.
Les Seleccions Comarcals de Futbol Sala es confeccionen durant el mes de novembre

A la darrera Junta Directiva de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol es va establir la planificació i convocatòria d’entrenaments de les Seleccions Comarcals de futbol sala.

Com ja és habitual, els cinc caps de setmana anteriors a la celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala es duen a terme les sessions d’entrenament i els partits amistosos corresponents per tal de realitzar la selecció dels jugadors i jugadores que participaran als comarcals, el proper divendres 6 i dissabte 7 de desembre de 2019, a Blanes.

En aquesta planificació d’entrenaments s’estableix, a més, el número de jugadors i jugadores convocables per sessió:

SESSIÓ LLISTA JUGADORS DATES
1r ENTRENAMENT Preselecció de 20 jugadors/es 3 de novembre de 2019
2n ENTRENAMENT Preselecció de 20 jugadors/es 10 de novembre de 2019
3r ENTRENAMENT Llista de 15/12 jugadors/es 17 de novembre de 2019
4t PARTIT AMISTÓS Llista de 12 jugadors/es 24 de novembre de 2019
COMUNICACIÓ LLISTA DEFINITIVA: 25 de novembre de 2019
ENTRENAMENT Llista de 12 jugadors/es (DEFINITIVA) 1 de desembre de 2019

Així doncs, el proper 3 de novembre s’iniciaran els primers entrenaments de les Seleccions Comarcals a les diferents delegacions, per diferents punts de la geografia catalana.

Uns entrenaments que s’iniciaran amb una llista de 20 jugadors/es preseleccionats, la qual s’anirà reduint a mesura que es vagin duent a terme les altres sessions d’entrenament.

Serà el dilluns 25 de novembre la data límit en què els delegats comarcals han de presentar la llista definitiva dels 12 jugadors/es que participaran als Campionats Comarcals representant a la seva delegació.

Les planificacions d’entrenaments de les Seleccions Comarcals ja estan disponibles a l’apartat específic destinat als Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, de la pàgina web de l’FCF. A més, ja estan disponibles les convocatòries per aquests primers entrenaments.

Recordem que dins les normes d’aquests Campionats Comarcals està establerta l’obligatorietat que tots els jugadors i jugadores han de participar en tots els partits. Unes normes de competició pensades en respectar als participants i, conseqüentment, a les seves famílies, amb la seva participació. Els mateixos delegats comarcals seran els encarregats de controlar que aquestes normes es compleixin.

Tota la informació relacionada amb la 9a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala està disponible a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.