Les Seleccions Catalanes de futbol sala s’exhibeixen a Cervelló
FS Notícies | 21/03/2022
Catalunya Benjamí, Infantil masculí i sub 16 masculí han disputat l’últim amistós de la preparació pels Campionats d’Espanya.

Tres amistosos a Cervelló. El Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló ha estat l’escenari de tres partits amistosos de les Seleccions Catalanes Base de futbol sala, en què ha suposat l’últim amistós de la preparació dels Campionats d’Espanya per a Catalunya Benjamí, Infantil masculí i sub 16 masculí. Uns enfrontaments que han servit per seguir practicant situacions de joc real, com l’estratègia, la defensa i l’atac abans de competir.

CATALUNYA BENJAMÍ 4 - 5 INDUSTRIAS SANTA COLOMA

La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha jugat contra l’Aleví Divisió d’Honor d’Industrias Santa Coloma en un duel competit i molt igualat, que s’ha endut el conjunt colomenc per 4 a 5. I això que a la primera part l’empat a zero s’ha mantingut fins als darrers segons quan els visitants s’han avançat en el marcador després d’una primera part molt intensa dels dos conjunts, amb una pressió molt alta intentant dificultar la sortida de pilota del rival.

I fruit d’aquesta pressió, la remuntada del combinat català a l’inici de la represa. Dues recuperacions de pilota ben finalitzades ha provocat que la catalana es col·loqui 2 a 1, però l’Industrias Santa Coloma no s’ha desfet i ha tornat a posar-se per davant del marcador per 2 a 4. Tot i això, Biel Mir, autor d’un hat-trick, ha tornat a escurçar diferències abans que l’Industrias Santa Coloma marqués el cinquè. El conjunt dirigit per Gerard Pusó encara ha estat capaç de marcar el 4 a 5, però el resultat ja no s’ha mogut més.

CATALUNYA INFANTIL MASCULÍ 4 - 5 INDUSTRIAS SANTA COLOMA

La Selecció Catalana Infantil masculina ha jugat contra l’Industrias Santa Coloma, de la Cadet Divisió d’Honor, i ha finalitzat amb victòria del conjunt colomenc per un ajustat 4 a 5. Ha estat un partit molt igualat, amb molta intensitat en què els d’Industrias Santa Coloma han anat a remolc del marcador fins que a les acaballes, han aconseguit capgirar l’electrònic. I és que a l’inici del partit, Sander Tuijtelaars ha obert la llauna del marcador, tot i que els visitants han empatat. Abans del descans, Roger Garcia ha tornat a col·locat per davant a la quadribarrada, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, el guió s’ha mantingut similar: empat d’Industrias i dos gols de la catalana que semblava encarrilar el partit, de Roger Garcia i de Jan Carreño. Però l’Industrias Santa Coloma s’ha sabut refer i ha aconseguit remuntar el matx fins al definitiu 4 a 5.

CATALUNYA SUB 16 MASCULÍ 4 - 6 GRÀCIA CLUB FUTBOL SALA

Catalunya sub 16 masculina de futbol sala ha disputat l’amistós contra el Gràcia Futbol Sala Club, de la Divisió d’Honor Juvenil nacional de futbol sala, i que ha finalitzat amb victòria visitant per 4 a 6. Ha estat un partit amb moltes transicions, amb alternatives al marcador i en què la sortida del porter-jugador de la catalana en els últims instants, ha estat ben defensada i aprofitada pel Gràcia per establir el definitiu 4 a 6. Tot i això, la quadribarrada ha anat per davant del marcador en els primers compassos de partit, tot i que els de Barcelona al descans ja guanyaven per 2 a 3. A la represa, Catalunya ha anat sempre a remolc, però no s’ha distanciat mai en el marcador, fins que amb el 4 a 5 a l’electrònic, ho han provat amb porter-jugador que el Gràcia ha aprofitat per marcar el sisè.

Les Seleccions Catalanes Base de futbol sala tornaran el diumenge, 27 de març de 2022, amb una nova sessió d’entrenament.