Les Seleccions Catalanes Base masculines de futbol sala competeixen contra els Estats Units
FS Notícies | 02/01/2020
Catalunya Aleví (2008 i 2009), Infantil (2007 i 2006) i la Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala han disputat partits amistosos internacionals contra la Selecció Internacional dels Estats Units a la Ciutat Esportiva de Blanes.

La Selecció Internacional dels Estats Units, primer rival de Catalunya del 2020. Les Seleccions Catalanes Base masculines de futbol sala han començat l’any de la millor manera possible, disputant partits internacionals contra la Selecció Internacional dels Estats Units. Els quadribarrats han demostrat la seva competitivitat guanyant en els cinc enfrontaments davant uns americans combatius, valents i que no han deixat de lluitar en cap moment.

Les cinc Seleccions Catalanes Base masculines de futbol sala que han participat en els partits internacionals han estat l'Aleví (2008 i 2009), l'Infantil (2006 i 2007) i la Selecció Catalana sub 16 de futbol sala. A continuació, mostrem els resultats dels enfrontaments d’aquesta tarda:

RESULTATS DELS PARTITS DE LES SELECCIONS MASCULINES
Catalunya Aleví (2009) 6 - 1 Estats Units
Catalunya Aleví (2008) 7 - 1 Estats Units
Catalunya Infantil (2007) 7 - 1 Estats Units
Catalunya Infantil (2006) 9 - 4 Estats Units
Catalunya sub 16 (2005) 13 - 4 Estats Units

A partir de les 15.00 hores han debutat en categoria masculina els Alevins nascuts l’any 2009 contra els Estats Units, un partit que ha acabat amb victòria dels catalans per 6 a 1. Tot i el marcador, ha estat un matx igualat, on el primer temps ha acabat amb victòria ajustada d’1 a 0. Fins a l’equador de la segona part no s’ha decidit l’enfrontament, quan en només 2 minuts els catalans s’han col·locat amb un resultat favorable de 4 a 1. A partir d’aquí, dos gols més per arrodonir el marcador final de 6 a 1.

Per un gol més ha guanyat la Selecció Catalana Aleví (2008) davant els Estats Units, per un total de 7 a 1. Els catalans s’han avançat només començar l’enfrontament, però els americans, molt intensos i molt verticals, han aconseguit empatar després d’aprofitar una sèrie de rebots dins l’àrea. Catalunya s’ha refet i ha tingut el domini de la pilota, i ja ha marxat al descans amb el resultat favorable de 4 a 1. A la represa, els quadribarrats han practicat un joc alegre, vistós i ràpid, que els ha conduït cap a la victòria final de 7 a 1.

Pel mateix resultat ha acabat el partit de l’Infantil masculí (2007), que ha guanyat per 7 gols a 1 en un partit on els catalans han dominat de principi a fi. I és que al descans els quadribarrats ja guanyaven per 3 a 0 i a la represa, els americans han intentat escurçar diferències amb porter-jugador i això ho ha aprofitat el combinat català per ampliar diferències fins al definitiu 7 a 1.

Partit entretingut i amb molts gols el de la Selecció Catalana Infantil (2006) masculina de futbol sala davant la Selecció Internacional dels Estats Units, que ha finalitzat amb el marcador de 9 a 4. Tot i aquest resultat, la primera part ha estat molt intensa, amb ocasions pels dos equips i amb un resultat ajustat, ja que al final dels primers 20 minuts ha estat de 4 a 3. L’inici de la represa ha decantat la balança, quan en només tres minuts han marcat tres gols per començar a augmentar les diferències fins al definitiu 9 a 4.

També ha estat un partit amb gols l’enfrontament entre la Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala i els Estats Units, que ha finalitzat amb victòria de la catalana per 13 a 4. Els quadribarrats han realitzat un gran enfrontament dies abans de realitzar les Jornades de Convivència, que donaran pas a la fase prèvia dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que el combinat català disputarà del 14 al 19 de gener de 2020 a Castella – La Manxa. Els americans ja perdien 6 a 2 al descans, i el conjunt de Rubén González han acabat d’arrodonir la golejada a la represa amb un joc molt dinàmic fins al definitiu 13 a 4

Les 9 Seleccions dels Estats Units que han competit contra Catalunya són gestionades i coordinades per l’empresa Team ISL. Uns combinats americans que van arribar a Catalunya el 26 de desembre de 2019 i que després de visitar i competir contra clubs d’arreu del territori català, tornaran als Estats Units el dissabte 4 de gener de 2020.