Les primeres finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 12/06/2016
L’aleví, la benjamí, la base femení i la infantil han estat les quatre primeres finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala que s'han disputat durant el matí, d'aquest diumenge 12 de juny, a Martorell.

Tota la informació de cada final de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2016:

14 hores. FINAL INFANTIL

CE ESCOLA PIA SABADELL 2 – 3 AE LES CORTS UBAE

CE ESCOLA PIA SABADELL: Guillem Partera, Arnau Graell, Gorka Echegaray, Pere Sahuquillo, Eduard Garriga, Nil Subirats, Miquel Morales, Martí Pont, Joan Roig, Guillem Balaguer i Bernat Vidal.

AE LES CORTS UBAE: Àlex Royo, Albert Ortàs, Eric Olmedo, Pol González, Paul Del Río, Candi Álvarez, Àlex Fernández, Gilles Vidal, Gerard Massana, Ivan Bonillo, Alberto Hidalgo i Àlex Infante.

ÀRBITRES: Joel García Riberta i Silvia Serrano Sánchez.

CRÒNICA: La final infantil ha estat molt igualada des de l’inici. L’AE Les Corts ha arribat més vegades però l’Escola Pia aguantava bé, sense patir en excés i dificultant la sortida de la pilota del rival. Poc a poc ha començat a generar perill sobre la porteria rival el conjunt sabadellenc però el marcador no es movia. A l’equador del primer temps, l’Albert ha transformat un penal comès sobre l’Ivan per obrir el marcador i posar per davant als barcelonins. L’Escola Pia seguia molt dins del partit i a dos minuts per al descans, una bona combinació col·lectiva l’ha finalitzat l’Arnau fent l’1 a 1 i empatant el partit. A l’últim minut, de nou, l’Arnau i de falta directa, ha capgirat el marcador per situar el 2 a 1 amb el que s’ha arribat al descans.

A la segona part l’AE Les Corts ha sortit decidit a igualar el marcador el més aviat possible i als tres minuts ha trobat el premi en una gran jugada de pivot de Candi. Els barcelonins han dominat gairebé per complet el primer tram del segon temps, creant perill i evitant que el rival generés ocasions. En els últims 10 minuts el partit s’ha tornat a igualar de nou després que l’Escola Pia fes un pas endavant. A l’últim minut, de nou Candi s’ha girat a la zona de pivot i ha fet el 2 a 3 per l’AE Les Corts que ha servit per donar-li el títol de la Copa Catalunya als barcelonins.

El Miki Andrés, entrenador de l’AE Les Corts, ha acabat molt content després d’endur-se el campionat: “L’Escola Pia ha donat una lliçó de competitivitat i de com s’ha de preparar una final de Copa Catalunya. Al final hem pogut endur-nos el premi després d’una temporada excel·lent en què ens hem quedat a les portes de la lliga. Al final marxem amb bon gust de boca”.

12:30 hores. FINAL BASE FEMENÍ

FS RESTAURANT LAS BOTAS CASTELLDEFELS 1 – 8 AE PENYA ESPLUGUES

FS RESTAURANT LAS BOTAS CASTELLDEFELS: Lucía Noguera Sanchez, Laura Fernández Riudeubas, Julia Martínez Rodón, Lara Fosch Montalt, Jorja Lloret Torreguitart, Coral Amate Martín, Judit Ayguadé Burrillo, Judit Preciado Ruiz, Julia Grau Cordón, Ariadna Hernández Melich i Nerea Martínez Mariscal.

AE PENYA ESPLUGUES: Ainara Cela, Cristina Berral, Laia Cánovas, Alba Salguero, Ariadna Alivert, Ana Ventoso, Mireia Tremps, Mireia Gómez i Ariadna Vasco.

ÀRBITRE: Bernardo Simón Benet.

CRÒNICA: La final de base femení ha tingut com a clar dominador el Penya Esplugues, que des de l’inici ha sortit a per la victòria. Dos gols de la Mireia han posat per davant a les del Baix Llobregat. Superat l’equador del primer temps han arribat el tercer obra de la Cristina. El partit estava molt decantat però l’Esplugues no ha baixat el ritme i la Mireia Tremps, just abans d’arribar al descans i en qüestió de dos minuts, ha fet dos gols més que han deixat el partit sentenciat.

La segona meitat ha començat igual que la primera, amb l’Esplugues dominant però amb un ritme més baix. Els minuts anaven passant i tot i que el Castelldefels ha fet un pas endavant, han arribat dos gols més del Penya Esplugues en dues bones combinacions col·lectives. La Judit ha fet el gol de l’honor per al Castelldefels i ha crescut en el partit, però no ha perforat més la porteria rival. A l’últim minut la Mireia ha tancat el marcador amb el definitiu 1 a 8 i el Penya Esplugues s’ha endut el títol de campió de la Copa Catalunya en categoria base femení.

La Mireia Gómez, una de les jugadores destacades del partit, estava molt contenta per la victòria: “Després de guanyar la lliga, volíem aconseguir també la Copa Catalunya i després d’un partit molt seriós hem aconseguit endur-nos la victòria per segona temporada consecutiva. Esperem que en vinguin moltes més”.

11 hores. FINAL BENJAMÍ

CE FUTSAL MATARÓ 3 – 2 CATGAS E. SANTA COLOMA

CE FUTSAL MATARÓ: Pol Cuní Sáez, Arnau López Alonso, Joel MIñano Correas, Joan Casanova Quintana, Alex Gil Murillo, Raúl Rosco Sainz, Pol Latorre Cañisá, Martí Gómez Martínez, Ismael Ramos García, Roger Abril Gallego, Alex García Gómez i Jan Soler Iglesias.

CATGAS E. SANTA COLOMA: Joel Moreno, Jordi Paniagua, Iker Pulido, Adrian Morales, Toni Cuenca, Hugo Melero, Izan Sequero, Aleix Molist i Alejandro Meca.

ÀRBITRE: Alejandro López Prat.

CRÒNICA: La final benjamí ha començat amb un ritme trepidant i amb els jugadors esperonats per dues grans aficions. Les ocasions han arribat a ambdues porteries i als sis minuts el Roger ha obert el marcador per part del Mataró. Quatre minuts després ha arribat l’empat amb un gol en pròpia porteria, i ja superat l’equador del primer temps el Catgas Santa Coloma ha certificat la remuntada amb un gol de Morales que ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea. Amb el mínim avantatge colomenc s’ha arribat al descans.

A la represa el ritme no ha decaigut, el Mataró ha sortit en busca de l’empat, i ha trobat el premi amb un gran gol del Raúl als 10 minuts. Amb l’empat els del Maresme ha reculat a mitja pista però han seguit creant més perill que el rival. En l’última jugada del partit el Roger ha lluitat una pilota i ha aconseguit fer el gol que li donava la victòria i el títol de campió de la Copa Catalunya al Futsal Mataró.

L’entrenador mataroní, el Daniel Baño, estava eufòric al finalitzar el partit: “Davant teníem un gran equip però els jugadors han interpretat a la perfecció el que havien de fer. Hem sortit a per la victòria des de l’inici i hem sabut competir fins al final per endur-nos el títol. Després de perdre l’any passat, ens fa molta il·lusió aconseguir aquesta Copa Catalunya. També volem agrair a l’afició i al club el suport, aquest campionat també és seu”.

9:30 hores. FINAL ALEVÍ

AE LES CORTS UBAE 1 – 7 FC BARCELONA LASSA

AE LES CORTS UBAE: Bruno Ruiz, Pau Linares, Arnau Gabaldón, Álvaro Palanca, Víctor Sanchez, Jan Lacambra, Erik Roig, Lluc Suelves, Albert Porta, Oscar Aguilera, Miquel Maestro i Jordi Bas.

FC BARCELONA LASSA: Pau López Riera, Luís Medina Fusté, Roger Panadès Lozano, Antoni Cerdà Planas, Víctor Ramos Mora, Akim Rafols Aïssa, Adrián Tapias Villalba, Marc Paterna Castelltort, Eudald Ripollès Mestres, Pol Sala Vidal, Joan Bosch Pubill i José Daniel González Cortés.

ÀRBITRES: Hugo Pérez-Porro Costa i Míriam García Salomó.

CRÒNICA: L’aleví ha estat la primera categoria en obrir les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala. El FC Barcelona Lassa ha començat més endollat que l’AE Les Corts Ubae el partit i als sis minuts ja guanyava 0 a 3 gràcies a tres gols de l’Adrián. Els dos equips han fet una pressió alta i fruit d’això ha retallat distàncies Les Corts per mitjà del Pau. A dos minuts pel descans, el Marc ha aprofitat una combinació amb l’Adrián per fer l’1 a 4 amb el que s’ha arribat a la mitja part.

A la represa, el Barça ha ampliat el marcador en el primer minut amb un gol del Marc i ha estat molt superior durant tot el segon temps, sense baixar el ritme en cap moment. Han arribat dos gols més, el setè després d’una gran combinació col·lectiva. El marcador no s’ha mogut més i el FC Barcelona Lassa s’ha proclamat campió.

El blaugrana Marc Paterna, autor d’un hattrick, estava molt content per la victòria: “Hem fet un gran esforç en aquest partit i hem aconseguit endur-nos el títol. El següent objectiu és intentar proclamar-nos Campions d’Espanya”.