Les primeres agrupacions provisionals de futbol sala per a la temporada 2021-2022
FS Notícies | 23/07/2021
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica les agrupacions provisionals en algunes categories i divisions de futbol sala de cara a la competició de Lliga de la temporada 2021-2022.
Les primeres agrupacions provisionals de futbol sala per a la temporada 2021-2022

Confeccionades les primeres agrupacions provisionals. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica les primeres agrupacions provisionals per a la temporada 2021-2022 un cop finalitzat el període d’inscripció per les Divisions d’Honor, la Primera Divisió i la Segona Divisió catalana de futbol sala en les categories de Sènior masculí, Sènior femení i futbol sala base.

A continuació, es poden consultar les agrupacions provisionals per categoria fent CLIC sobre d’elles:

AGRUPACIONS PROVISIONALS DE FUTBOL SALA
SÈNIOR MASCULÍ
JUVENIL MASCULÍ
CADET MIXTE
INFANTIL MIXTE
ALEVÍ MIXTE
SÈNIOR FEMENÍ
JUVENIL FEMENÍ

En el cas que un equip vulgui canviar-se de grup, haurà d’intercanviar la seva plaça amb un equip del grup escollit. Aquesta petició s’ha de formalitzar enviant ambdós equips un missatge a través de la intranet federativa, al Comitè de Competició de Futbol Sala, abans del dilluns, 26 de juliol de 2021, a les 12.00 hores

Data límit per sol·licitar canvi de grup: Dilluns, 26 de juliol de 2021 a les 12.00 hores

La Lliga Catalana de Futbol Sala es reserva el dret a modificar la composició de qualsevol agrupació si es produeixen vacants que facin canviar aquestes agrupacions.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.