Les primeres agrupacions provisionals de futbol sala per a la temporada 2020-2021
FS Notícies | 10/07/2020
La Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica les agrupacions provisionals en algunes categories i divisions de futbol sala de cara a la competició de Lliga de la temporada 2020-2021.
Les primeres agrupacions provisionals de futbol sala per a la temporada 2020-2021

Les primeres agrupacions provisionals, ja estan confeccionades. Una vegada finalitzat el període d’inscripcions per als equips d’algunes categories de futbol sala per a la temporada 2020-2021, la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol continua treballant en la confecció de les agrupacions, per categories.

A continuació, es poden consultar les agrupacions provisionals, per categoria:

AGRUPACIONS PROVISIONALS
SÈNIOR MASCULÍ
JUVENIL MASCULÍ
CADET MASCULÍ
INFANTIL MIXTE
ALEVÍ MIXTE
SÈNIOR FEMENÍ
JUVENIL FEMENÍ

En el cas que un equip vulgui canviar-se de grup, haurà d’intercanviar la seva plaça amb un equip del grup escollit. Aquesta petició s’ha de formalitzar enviant ambdós equips un missatge a través de la intranet federativa, al Comitè de Competició de Futbol Sala.

A més, en cas de produir-se alguna baixa o renuncia a qualsevol categoria, s’informarà l’equip que correspongui, de la possibilitat d’ascendir i es notificarà, en el cas de ser necessari, la modificació d’alguna d’aquestes agrupacions.La Lliga Catalana de Futbol Sala es reserva el dret a modificar la composició de qualsevol agrupació si es produeixen ascensos compensats que facin canviar aquestes agrupacions.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.