Les màximes categories arbitrals representades als Campionats Comarcals
FS Notícies | 11/12/2022
L’àrbitre de Primera RFEF Futsal, Bernardo Simón; i els àrbitres de Segona RFEF Futsal, Xavi Garcia, Ivan López i Brian Torquemada, han xiulat les quatre finals masculines dels Campionats Comarcals.
Les màximes categories arbitrals representades als Campionats Comarcals

Àrbitres d’elit a la Ciutat Esportiva de Blanes. L’11a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala ha batut tots els rècords possibles. I és que enguany, s’han disputat un total de 104 partits, han participat 864 jugadors i jugadores de futbol sala distribuïts en 72 Seleccions Comarcals de 8 categories diferents: 4 masculines i 4 femenines. A més, també hi ha participat un total de 48 àrbitres, dels quals, 4 són àrbitres d’elit. I és que Bernardo Simón és àrbitre de Primera RFEF Futsal mentre que Xavi Garcia, recentment ascendit, Ivan López i Brian Torquemada són col·legiats de Segona RFEF Futsal.

El dissabte va tenir lloc la fase de grups dels Campionats Comarcals de futbol sala, en què es van disputar un total de 72 partits que van ser xiulats per 22 àrbitres de Sènior A i de Sènior B d’arreu del territori català. I és que en els Campionats Comarcals, com en totes les edicions, hi participen àrbitres de tota Catalunya.

D’altra banda, durant el diumenge s’ha disputat la fase final d’aquests Campionats Comarcals, amb un total de 32 partits que s’han xiulat mitjançant 26 àrbitres, formant 13 parelles. Aquests col·legiats militen a Primera RFEF Futsal, Segona RFEF Futsal, 2a Divisió B nacional, 3a Divisió nacional i Divisió d’Honor Catalana.

Bernardo Simón, àrbitre de Primera RFEF Futsal, ha format parella amb Xavi Garcia, àrbitre de Segona RFEF Futsal, i han estat els encarregats de xiular les finals de les categories Benjamí masculí i Cadet masculí:

BERNARDO SIMÓN I XAVI GARCIA
Partits xiulats:
  • Final Benjamí masculí
  • Final Cadet masculí

Per la seva banda, la parella arbitral formada per Ivan López i Brian Torquemada, de Segona RFEF Futsal, han xiulat les finals Aleví masculí i Infantil masculí.

IVÁN LÓPEZ I BRIAN TORQUEMADA
Partits xiulats:
  • Final Aleví masculí
  • Final Cadet masculí

A més, en l'11a edició dels Campionats Comarcals de futbol sala han tornat a estar presents els informadors arbitrals. En aquesta ocasió, deu informadors del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala han estat observant els arbitratges i corregint en directe els aspectes a millorar. També han ajudat i col·laborat en el bon funcionament i la logística dels Campionats Comarcals de futbol sala.

Per a consultar totes les notícies relacionades amb l’11a edició dels Campionats Comarcals, així com veure les millors imatges, pots accedir a l’apartat específic dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de futbol sala, a través del baner que hi ha a la portada de futbol sala del web federatiu, o bé, directament fen clic AQUÍ.

GALERIA D'IMATGES - Fase de grups (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - Fase de grups (Part 2)

GALERIA D'IMATGES - Fase de grups (Part 3)

GALERIA D'IMATGES - Fase final (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - Entrega de trofeus (Part 1)

GALERIA D'IMATGES - Fase final (Part 2)

GALERIA D'IMATGES - Entrega de trofeus (Part 2)

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.