Les mamuts alevins es coronen com a campiones a Martorell
FS Notícies | 16/06/2019
Les jugadores de Maria Solé s'han desfet del CFS Arenys de Munt per 0 gols a 3 en una final de Copa Catalunya molt disputada que ha acabat coronant les mamuts com a campiones de la temporada 2018-2019.

Arenys de Munt CFS
0 - 3
AE Les Corts UBAE
Èlia Martínez, Aïna Torrent, Zenai Mestres, Clara Miñambres, Mariona Soler, Elna Busquets, Lucía Miñambres i Sira Clos.
Núria Adserà, Laura Romero, Carla Costa, Jana Mirosa, Clàudia Boixeda, Sílvia Cuartero, Victòria Ramírez, Clàudia Prades, Paola Ríos, Júlia Abad i Ona Fernández.

0-1 Jana Mirosa (45'); 0-2 Sílvia Cuartero (46') i 0-3 Victòria Ramírez (49').
Adrià-Alfons Galí (àrbitre principal).

Un triomf per entrar en els llibres d'història. L'AE Les Corts UBAE ha tocat el cel de Martorell després de superar el CFS Arenys de Munt 0 a 3 en la gran final de la Copa Catalunya de futbol sala en categoria Aleví femení. L'inici de la final ha tingut com a denominador comú uns primers minuts de tempteig pels dos equips en què tant unes com les altres no han disposat de grans ocasions per tal de poder encetar el marcador del Pavelló d'Esports Can Cases. Les alternatives ofensives entre els dos aspirants al títol s'han anat encadenant una darrere l'altra i això ha permès a les arenyenques i a les barcelonines anar sentint-se més còmodes sobre la pista.

A mesura que passaven els minuts, els dos equips s'han anat estirant i això ha permès a les jugadores de Berta Ramos i de Maria Solé disposar d'ocasions que les dues porteres han neutralitzat per enviar el partit al descans amb un 0 a 0 salomònic.

A la represa, Les Corts ha sortit pressionant amb una defensa a primera línia de l'atac rival per intentar evitar la progressió de l'Arenys de Munt i intentar robar el més a prop possible de la porteria contrària per facilitar la finalització i la generació d'oportunitats. Per la seva banda, un Arenys plantat a 20 metres esperant l'estil proactiu de les mamuts, intentava atacar la defensa arenyenca mitjançant recuperacions de pilotes que les permetés atacar amb superioritat i amb espais a través dels dos carrils laterals.

La jugadora barcelonina, Jana Mirosa, ha estavellat la pilota el pal amb una rematada molt potent que a punt ha estat de fer pujar el 0 a 1 al marcador quan el segon assalt havia creuat ja el seu equador. L'oportunitat de Mirosa ha omplert de confiança a un conjunt mamut que ha persistit en la recerca del gol i que ha trobat la seva recompensa al minut 45 de partit, gràcies a una jugada per velocitat de Mirosa que ella mateixa ha definit a la perfecció amb un xut creuat excels (0-1). Sense deixar temps a l’Arenys per pair el sotrac, l'AE Les Corts UBAE ha tornat a colpejar. En aquesta ocasió, ha estat la capitana, Sílvia Cuartero, que ha marcat el 0 a 2 només un minut més tard.

A partir d'aquest instant, la inspiració ofensiva de les barcelonines ha començat a lluir en la seva màxima expressió i això ha permès a les de Maria Solé sentenciar la final i el campionat amb el definitiu 0 a 3, obra de Victòria Ramírez en l'últim minut de partit (0-3).

El seleccionador català Aleví femení de futbol sala, Jordi Barrero, i la segona seleccionadora femenina de futbol sala, Juani Mora, a més dels directius de l'FCF, Rossend Abella, i de l'LCFS, Juan Carlos Hueto, han estat els encarregats d'atorgar els títols de campió i de subcampió de la Copa Catalunya de futbol sala a l'AE Les Corts UBAE i al CFS Arenys de Munt, respectivament.