Les Jornades de Tecnificació de futbol sala visiten a la Fundació Terrassa FC 1906
FS Notícies | 15/04/2021
Els entrenadors de la Fundació Terrassa FC 1906 i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Vallès Occidental han rebut eines de formació per mitjà de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
Les Jornades de Tecnificació de futbol sala visiten a la Fundació Terrassa FC 1906

L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, per tot el territori català. La Fundació Terrassa FC 1906 i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Vallès Occidental han estat els protagonistes de la 7a Jornada de Tecnificació de la vigent temporada que realitza l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. Una jornada que té l’objectiu de proporcionar eines de formació als clubs de futbol sala d’arreu del territori català i ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.Els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Vallès Occidental i els entrenadors de la Fundació Terrassa FC 1906 han rebut la 7a Jornada de Tecnificació de futbol sala de la vigent temporada. Una jornada que, seguint amb la línia del nou projecte adaptat a la situació sanitària actual, consisteix en dues reunions telemàtiques i en l’assistència de l’expedició federativa als entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt terrassenc per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats. 

Jornada de Tecnificació de futbol sala
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació del Vallès Occidental
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors de la Fundació Terrassa FC 1906
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament de la Fundació Terrassa FC 1906

La Jornada de Tecnificació va començar amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Vallès Occidental amb la primera reunió telemàtica, celebrada el dimarts, 16 de març de 2021. En aquesta sessió, en què hi van participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, i el seleccionador català de futbol sala, Gerard Pusó, es van exposar les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.

Dos dies més tard, el dijous, 18 de març de 2021, els entrenadors de la Fundació Terrassa FC 1906 van ser els protagonistes de la segona sessió telemàtica amb la presència de Jordi Gay i del seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero. En aquesta sessió, els seleccionadors catalans també els van presentar i explicar les diferents eines de formació.La 7a Jornada de Tecnificació de la temporada va posar el punt final el dimecres, 14 d’abril de 2021, amb la presència de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala a l’entrenament dels alevins i dels cadets de la Fundació Terrassa FC 1906. Jordi Gay, acompanyat dels seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi BarreroGerard Pusó i Pere Molina, van presenciar els entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt terrassenc per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats. El Pavelló Municipal La Maurina va acollir uns entrenaments, de l’Aleví ‘A’ i ‘B’  i del Cadet ‘A’, marcats per aspectes tècnics com el regat, la tècnica individual i l’ocupació d’espais.

Amb aquesta, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala tanca la 7a Jornada de Tecnificació de la temporada a la delegació del Vallès Occidental.

JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
CLUB COSSOS TÈCNICS SELECCIONS COMARCALS
CFS Aula Esport de Reus Tarragona i Terres de l’Ebre
CFS Alcoletge Lleida
CFS Inter Malgrat de Mar Girona
FS Pineda de Mar Maresme
Unió FS Martorell Baix Llobregat
Unió FS Mollet Vallès Oriental
Fundació Terrassa FC 1906 Vallès Occidental

GALERIA D’IMATGES

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.