Les Jornades de Tecnificació de futbol sala arriben a Barcelona
FS Notícies | 19/05/2021
L’AE Sant Andreu i els seleccionadors comarcals de Barcelona Centre han estat els protagonistes de la 10a Jornada de Tecnificació de futbol sala que duu a terme l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
Les Jornades de Tecnificació de futbol sala arriben a Barcelona

L’AE Sant Andreu, epicentre de la Jornada de Tecnificació de futbol sala. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala segueix oferint formació arreu del territori català arribant ja a la ciutat de Barcelona. L’AE Sant Andreu i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació de Barcelona Centre han estat els protagonistes de la 10a Jornada de Tecnificació de futbol sala amb l’objectiu de seguir proporcionant eines de formació per ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips.Seguint en la línia de la vigent temporada, l’expedició catalana ha dut a terme una reunió telemàtica amb els entrenadors de l’AE Sant Andreu, té pendent la dels seleccionadors comarcals i ha celebrat la sessió presencial al Pavelló Municipal Camp del Ferro de Barcelona.

JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació de Barcelona Centre (pendent*)
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors de l’AE Sant Andreu
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament de l’AE Sant Andreu

La 10a Jornada de Tecnificació de futbol sala va començar el dilluns, 3 de maig de 2021, amb la reunió telemàtica amb els entrenadors de l’AE Sant Andreu. En aquesta sessió, en què van participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, i el seleccionador català de futbol sala, Jordi Barrero, es van exposar les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.I amb la reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals pendent de realitzar, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es va desplaçar fins al Pavelló Municipal Camp del Ferro de Barcelona per a presenciar els entrenaments dels benjamins, alevins i infantils de l’AE Sant Andreu. Jordi Gay, acompanyat dels seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina, van assistir als entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt de l’AE Sant Andreu per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats, amb l’assistència també dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Barcelona Centre.Amb aquesta, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala tanca la 10a Jornada de Tecnificació de la temporada a la delegació de Barcelona Centre.

JORNADES DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
CLUB COSSOS TÈCNICS SELECCIONS COMARCALS
CFS Aula Esport de Reus Tarragona i Terres de l’Ebre
CFS Alcoletge Lleida
CFS Inter Malgrat de Mar Girona
FS Pineda de Mar Maresme
Unió FS Martorell Baix Llobregat
Unió FS Mollet Vallès Oriental
Fundació Terrassa FC 1906 Vallès Occidental
FS Montbui Catalunya Central
APC Raval - AE Ciutat Vella Alcantara Family Foundation
AE Sant Andreu Barcelona Centre

El dijous, 20 de maig de 2021, l'Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala tancarà l'11a Jornada de Tecnificació de futbol sala amb el CFS La Union i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de Barcelona Nord.

GALERIA D’IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.