Les categories de promoció de futbol sala base engeguen la segona fase de competició
FS Notícies | 10/01/2020
El cap de setmana del 18 i 19 de gener s’inicia la segona fase de competició de les categories Benjamí, Minibenjamí, Prebenjamí i Miniprebenjamí mixtes de futbol sala, quedant els calendaris corresponents publicats al web federatiu.
Les categories de promoció de futbol sala base engeguen la segona fase de competició

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica els calendaris de la 2a fase dels Campionats de Catalunya, de Lliga de Promoció i de Copa Catalunya, de les categories Benjamí, Minibenjamí, Prebenjamí i Miniprebenjamí. Unes competicions que donen el tret de sortida el cap de setmana del 18 i 19 de gener.

Recordem que, tal i com es va aprovar a la darrera Convenció de Clubs de Futbol Sala i ratificar a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol, el Pla de Competició dels Campionats de Catalunya de Futbol Sala s’ha introduït, a partir de la present temporada 2019-2020, la nova creació de les categories Minibenjamí i Miniprebenjamí, amb l’objectiu de donar la possibilitat als clubs perquè ajustin la categoria dels jugadors i jugadores a les necessitats esportives d’aquestes edats.

En categoria Benjamí, la primera fase en sistema de Lliga, que va finalitzar al desembre, la van integrar 25 grups dels quals els primers classificats, rebran un trofeu a la Nit dels Campions del mes de juny.

D’aquests grups, segons la classificació, els 84 equips amb millor puntuació disputaran, a partir del gener i en aquesta segona fase, els Campionats de Catalunya Benjamí. Després d’unes fases eliminatòries s'arriba a una Final a Quatre, d'on en surt el campió que serà el representant català que participarà als Campionats d’Espanya de Clubs de futbol sala.

Els 78 equips restants, realitzaran una segona fase de Lliga de Promoció Benjamí que finalitzarà el cap de setmana del 18 i 19 d’abril de 2020.

Pel què fa a les categories Minibenjamí, Prebenjamí i Miniprebenjamí, després de competir, des del mes d’octubre fins al desembre, en el format de Lliga, els primers classificats, rebran un trofeu a la Nit dels Campions del mes de juny. I, a partir d’aquest gener, disputaran la Copa Catalunya de Futbol Sala de les seves respectives categories, en sistema de Lliga.

A partir d'aquí, serà a partir de la darrera setmana d'abril quan s’aniran disputant les eliminatòries de la Copa Catalunya fins arribar al cap de setmana del 13 i 14 de juny de 2020, quan es jugarà la final, de cada categoria, a la Festa del Futbol Català, que es celebrarà a Martorell.

Enguany, aquesta nova edició, comptarà amb la novetat d’incorporar dues noves finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala corresponents a les dues noves categories Minibenjamí i Miniprebenjamí.

Els calendaris de competició de la categoria Benjamí, tant dels Campionats de Catalunya Benjamí, com de la Lliga de Promoció Benjamí, així com els de la Copa Catalunya Minibenjamí, Prebenjamí i Miniprebenjamí, es poden consultar a través de l’apartat de competicions del web federatiu, al qual s’hi pot accedir directament fent clic aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.