Les àrbitres de futbol sala, citades en un torn a les proves físiques del CTAFS
FS Notícies | 13/01/2020
El diumenge 12 de gener de 2020 es va realitzar el 2n torn de la 2a convocatòria de les proves físiques i tècniques del CTAFS en el qual van estar citades les àrbitres de futbol sala en un sol torn.
Les àrbitres de futbol sala, citades en un torn a les proves físiques del CTAFS

Les àrbitres agafen pes dins del CTAFS. Aquest diumenge 12 de gener de 2020 es va realitzar el 2n torn de la 2a convocatòria de les proves físiques i tècniques del CTAFS al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló, en el qual, van estar citats un total de 137 col·legiats.

El 2n torn de la 2a convocatòria de les proves físiques i tècniques del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala es va dividir en 4 torns, dels quals i per primera vegada, un d’ells es van ajuntar les àrbitres de futbol sala català, que van realitzar les proves totes juntes. Ha estat fonamental la campanya #Orgullosa de la Federació Catalana de Futbol per a tenir un nombre elevat d’àrbitres femenines en el futbol sala català i poder aconseguir aquest nombre elevat de col·legiades. 

Degut a l’augment de la presència femenina en el col·lectiu arbitral de futbol sala, el CTAFS va organitzar només un torn per a elles, que van haver de superar les proves físiques per a poder continuar exercint d’àrbitra. Per tant, les àrbitres van haver de superar les proves del "Test Yo-Yo", una prova dissenyada per mesurar la capacitat de recuperació d’una persona; al repte del "5x30", un test creat amb l'objectiu de computar la velocitat mitjana en carreres ràpides i repetides en una distància específica; i al "Zig/Zag", una situació executada amb la finalitat de mesurar la velocitat mínima en un circuit simulant els moviments dels àrbitres en situacions reals de partit.Unes àrbitres que xiulen totes les categories: Escola, Base, Sènior B, Sènior A i Divisió d’Honor Catalana, ja que les proves físiques són obligatòries per a totes les categories, excepte pels àrbitres assistents, i s’han de superar dues convocatòries al llarg de la temporada, una a l’inici d’aquesta i l’altra a mitjans de la competició.

GALERIA D’IMATGES 1

GALERIA D’IMATGES 2Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.