La Universitat de Navarra visita la FCF
Notícies Generals | 10/04/2017
Els alumnes del curs especialitzat en Dret Esportiu de la Universitat de Navarra-Centre Estudis Olímpics han conegut les instal·lacions de la seu central de la FCF.
La Universitat de Navarra visita la FCF

Quan els alumnes han arribat a la seu central de la FCF a Barcelona, el director de l’Àrea de Compliment Normatiu de la FCF, Javier Latorre, ha impartit la conferència de clausura del curs especialitzat en Dret Esportiu, titulada ‘Mètodes de resolució de conflictes esportius: mediació i arbitratge’. Latorre ha detallat les característiques i diferències entre la mediació i l’arbitratge esportiu, així com els principals avantatges d’acudir a la mediació esportiva per aconseguir acords satisfactoris entre les parts implicades en un conflicte amb interessos contraposats.

D’altra banda, Latorre també ha informat els assistents sobre el funcionament i les actuacions portades a terme per la Comissió de Mediació i Arbitratge de la FCF, així com les diverses campanyes federatives per reduir els conflictes i les actuacions intolerants en el futbol català, com ara ‘Joc Net’, ‘Prou violència al futbol’ o ‘Zero insults a la grada!’.

A la tarda, els assistents s’han desplaçat al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i dissabte han visitat les instal·lacions olímpiques de Montjuïc. Allà, el director del Museu Olímpic, Juli Pernas, ha entregat als alumnes els diplomes del curs especialitzat en Dret Esportiu, iniciat el gener de 2017. El Centre d’Estudis Olímpic de la Universitat de Navarra ha agrait públicament el tracte rebut i l’acollida dispensada als seus alumnes, i ha valorat positivament les activitats que s’han realitzat des de la Federació Catalana de Futbol.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.