La Unió Futbol Sala Martorell acull la 5a Jornada de Tecnificació
FS Notícies | 10/03/2021
Els entrenadors de la Unió Futbol Sala Martorell i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Baix Llobregat han rebut eines de formació per mitjà de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.
La Unió Futbol Sala Martorell acull la 5a Jornada de Tecnificació

Més formació arreu del territori català. La Unió Futbol Sala Martorell i els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Baix Llobregat han estat els protagonistes de la 5a Jornada de Tecnificació de la temporada que ha realitzat l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala. Una jornada que, seguint amb la línia del nou projecte iniciat aquesta temporada i adaptat a la situació sanitària actual, es forma de dues reunions telemàtiques i de l’entrenament presencial amb el club baixllobregatí amb l’objectiu de seguir proporcionant eines de formació per ajudar als entrenadors a planificar una temporada i preparar les sessions d’entrenament segons el nivell dels jugadors i les categories dels equips. D’aquesta manera, l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala va dur a terme dues reunions telemàtiques a les darreres setmanes, amb els entrenadors del club martorellenc i amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals, en què se’ls va proporcionar una presentació amb eines de formació per tal que els entrenadors puguin treballar amb els seus equips. Finalment, l’expedició de l’Àrea Esportiva es van desplaçar fins a Martorell per tal de poder presencial els entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt del Baix Llobregat per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats.

JORNADA DE TECNIFICACIÓ DE FUTBOL SALA
  1. Reunió telemàtica amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals de la delegació del Baix Llobregat
  2. Reunió telemàtica amb els entrenadors de la Unió FS Martorell
  3. Presència dels seleccionadors catalans a l’entrenament de la UFS Martorell

Els entrenadors de la Unió Futbol Sala Martorell van ser els primers que van rebre la reunió telemàtica, celebrada el dilluns, 22 de febrer de 2021. En aquesta sessió, hi va participar el secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay, acompanyat del seleccionador català, Jordi Barrero, que van presentar-los les eines per tal de poder planificar les sessions d’entrenament d’una temporada sencera segons el nivell i la categoria dels equips.

La segona reunió telemàtica va arribar el dimecres, 3 de març de 2021, amb els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Baix Llobregat. Aquesta sessió va comptar amb la presència de Jordi Gay i del seleccionador català, Pere Molina, que van seguir amb la mateixa línia de presentar un projecte amb diferents eines de formació.El punt final a la 5a Jornada de Tecnificació de la temporada va arribar el dimarts, 9 de març de 2021, amb l’assistència de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala al Pavelló Municipal Can Cases i a la pista annexa del Pavelló Municipal de Martorell per assistir als entrenaments de l’Aleví ‘A’, ‘B’ i ‘C’, de l’Infantil ‘A’ i ‘B’ i del Cadet, masculí i femení, de la UFS Martorell. En aquesta sessió, Jordi Gay, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina van poder intercanviar i corregir detalls sobre els entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt martorellenc, així com preguntar i posar sobre la taula diferents punts de vista sobre el plantejament dels exercicis. La tècnica individual, el regat i la distància de seguretat, van marcar la part principal dels entrenaments.La delegació territorial del Baix Llobregat ha rebut la 5a Jornada de Tecnificació de la temporada 2020-2021 per part de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala.

JORNADES DE TECNIFICACIÓ TEMPORADA 2020-2021
CLUB COSSOS TÈCNICS SELECCIONS COMARCALS
CFS Aula Esport de Reus   Tarragona i Terres de l’Ebre
CFS Alcoletge Lleida
CFS Inter Malgrat de Mar Girona
FS Pineda de Mar Maresme

L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala realitzarà la 6a Jornada de Tecnificació en les pròximes setmanes.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.