La UE Tona és equip de Tercera RFEF
F. Amateur | 23/04/2022
La victòria del Tona per 4 gols a 1 davant el Sabadell Nord ha suposat l’ascens matemàtic dels osonencs a la Tercera RFEF.

La Unió Esportiva Tona ja és nou equip de la Tercera RFEF gràcies a la victòria aconseguida aquesta tarda davant el Sabadell Nord per 4 a 1. Tot i que els visitants s’han avançat al minut 29 amb el gol d’Antoni en una falta lateral, els locals han empatat deu minuts després amb una bona definició de Gaitán. Just abans del xiulet final de la primera part, Toni Rossell ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d’una gran jugada d’Ot per la banda dreta, certificant així una important remuntada.

El segon temps no ha començat gens bé pels interessos del Tona, ja que Roger Curós ha estat expulsat. Tanmateix, els osonencs s’han refet i han aguantat les embranzides del rival fins que al minut 84 Salarich ha fet el 3 a 1 en un xut de falta que se li ha escapat al porter sabadellenc. I la bogeria ha arribat al 90’, quan el capità Veli Noguera ha marcat el 4-1 definitiu amb un cop de cap en un servei de córner.

D’aquesta manera, juntament amb el CF Montañesa, la UE Tona també ha certificat l’ascens i la propera temporada jugarà a la Tercera RFEF. El partit s’ha emès en directe a l’FCF TV i el podeu recuperar fent clic AQUÍ.