La UE Sant Andreu, vigent campió, segueix endavant a l'Històrics
F. Amateur | 03/08/2022
La UE Sant Andreu supera el FC Martinenc i el Cerdanyola Vallès FC i es converteix en el tercer semifinalista del torneig d’Històrics.

La UE Sant Andreu, vigent campió de l’Històrics, s’ha classificat per les semifinals de la competició després de guanyar amb solvència l’amfitrió, el FC Martinenc (3-0) i superar per la mínima el Cerdanyola Vallès FC (0-1) en el duel decisiu. Els vallesans havien superat prèviament els del Guinardó per 2-0. La UE Sant Andreu de Molist, amb Sergi Arranz, Josu i Alberto Garcia d’estrelles golejadores, ja esperen rival a les semifinals de dissabte, que sortirà dels enfrontaments entre CE Manresa, FE Grama i UA Horta, que tancaran la fase de grups demà al Guinardó.

UE SANT ANDREU 3-0 FC MARTINENC

En el derbi barceloní que obria la jornada al Guinardó entre el vigent campió i l’amfitrió, la UE Sant Andreu ha demostrat el seu favoritisme i ha superat amb escreix el FC Martinenc, en la que ha estat la golejada del torneig fins al moment. En tres minuts els andreuencs han inaugurat el marcador en una acció protagonitzada per dos clàssics del futbol català. Josu ha realitzat una gran assistència i el golejador Arranz, de cap, ha marcat el primer gol del xoc.

Per part del FC Martinenc, Juanlu ha respost al minut 8 amb una rematada de cap que ha marxat per poc, però la UE Sant Andreu de Molist ha agafat de nou les regnes del partit i ha seguit generant perill. Cargol ha xutat al pal al minut 25, i Josu, en una acció personal, ha retallat diverses vegades fins que s’ha fet un lloc a l’àrea i ha marcat un gran gol al minut 47.Ja en els darrers minuts, i després que Dani Suárez perdonés un u contra u davant del porter del Sant Andreu Jaime, en el contracop Arranz ha sentenciat després d’una nova assistència de Josu. El conjunt quadribarrat començava el torneig a tot gas.

CERDANYOLA VALLÈS FC 2 – 0 FC MARTINENC

El segon matx també ha estat dominat per l’equip de superior categoria, un Cerdanyola Vallès FC, que com el FC Martinenc, encara està pendent de saber a quina divisió militarà (2RFEF o 3RFEF). El partit s’ha iniciat amb dues accions claríssimes de gol en els primers instants, primer el Cerdanyola Vallès FC ha avisat amb un xut de Max Marcet que ha tret molt bé amb el porter del Guinardó Arturo, i per part del FC Martinenc Aleix ha fregat el gol en un xut que ha tret bé el porter vallesà. Edgar Álvaro també ha estat a punt de marcar de cap pel Cerdanyola Vallès FC i Max Marcet ha xutat al travesser al minut 14. Ha estat el preludi del gol, ja que el propi Marcet ha marcat uns minuts més tard amb un bon xut dins de l’àrea.

El Cerdanyola Vallès FC volia marcar més gols per tal d’igualar el resultat previ de la UE Sant Andreu, i a la sortida d’un córner Bruno Lorente, d’esperó, ha marcat el 2-0. Els verds de Toni Carrillo no han tingut temps permés, i per la seva banda, el FC Martinenc s’ha acomiadat del Torneig havent plantat cara però amb dues derrotes contra dos senyors equips.

CERDANYOLA VALLÈS FC 0 – 1 UE SANT ANDREU

En el duel decisiu el Cerdanyola Vallès FC necessitava la victòria per accedir a semifinals, mentre que la UE Sant Andreu en tenia prou amb l’empat. En un partit d’alta intensitat, la primera ocasió clara ha arribat al minut 18 en una centrada de Genís Blasco que l’andreuenc Martí Alonso ha rematat al travesser. Per part dels verds, Dani Martí ha posat a prova a Miguel Ramos amb un xut potent que ha sortit a córner.

El partit ha entrat en una fase de molta intensitat, amb joc contundent per part de tots dos equips i amb escasses oportunitats per desnivellar el marcador. Fins que als instants finals, la UE Sant Andreu ha sentenciat el seu accés a semifinals gràcies a un golàs d’Alberto García que ha rematat per l’escaire una bona assistència per la banda quan entràvem en temps afegit. El vigent campió segueix endavant en la competició i ja espera rival a la segona semifinal.

Demà, darrera jornada de la fase de grups de l’Històrics

Aquest dijous dia 4 d’agost el Torneig d’Històrics viurà la seva quarta jornada, amb la participació del CE Manresa, FE Grama i UA Horta.