La UE Planadeu Roureda, campiona de Catalunya Cadet en una final d’infart
Futbol Femení | 18/06/2022
La UE Planadeu Roudera guanya el CD Morell per 3-4 en una final que s’ha decidit en l’últim segon de partit i es proclama campiona de Catalunya en categoria Cadet Femení, en la modalitat de Futbol 7.

MORELL, C.D.
3 - 4
UE PLANADEU ROUREDA
Ainara Solé, Anna Torres, Lucía Raya, Omaima Abettouy, Irene Prats, Irene Navarrete, Rut Rustarazo. També han jugat: Paula Ruano, Valentina Marucco, Laura Olaria, Júlia Martín i Melinda Pérez.
Carla Caja, Yaiza Buendía, Alba Rodríguez, Anna Funes, Paula Ocón, Inas El Hariry, Ona Tudurí. També han jugat: Nuria Badorrey i Andrea Herrero.
Anna Torres (1-1, 5’; 2-3, 60’; 3-3, 66’).

Paula Ocón (0-1, 3’); Inas El Hariry (1-2, 15’); Paula Ocón (1-3, 21’; 3-4, 73’).
Andrea Salvador Sánchez (àrbitra principal); Sandra Márquez Redondo i Núria Mitjavila Domènech (àrbitres assistents); Míriam López Hervas (4ª àrbitra).

En un partit retransmès en directe per l'FCF TV, el CD Morell i la UE Planadeu Roureda han saltat al terreny de joc del CEM Torrent de Llops, a Martorell, amb ganes de donar espectacle als prop de 200 espectadors que han vingut a animar a les futbolistes. En només cinc minuts el partit ja estava empatat a 1. El Planadeu s’ha avançat mitjançant Paula Ocón, totalment sola dins l’àrea, però dos minuts després, les sabadellenques han comès cessió amb la portera. Anna Torres no ha desaprofitat aquesta gran ocasió i ha posat l’1-1 amb un bon gol, imparable per a Carla Caja.

Tot i aquest desajust defensiu, el Planadeu Roureda ha mantingut la pressió alta i ha aconseguit fer recular el conjunt tarragoní. Inas El Hariry ha estat un corcó per a la defensa del Morell i ha avisat amb un gol que li han anul·lat per fora de joc. Als quinze minuts de joc, Ona Tudurí ha vist el desmarcatge d’Inas El Hariry, fent una gran passada entre línies i El Hariry ha creuat el xut per fer l’1-2. Al 21', Inas El Hariry és qui ha servit a Paula Ocón, que no s’ho ha pensat dues vegades i, des de fora l’àrea, ha enviat la pilota al segon pal per ampliar el resultat.

El Morell podria haver retallat distàncies amb les dues oportunitats que ha generat Omaima Abettouy, però li ha faltat encert en l’últim xut. El pas per vestidors ha estat un revulsiu per al Morell, ja que a la segona part ha sortit amb una marxa més. Melinda Pérez i Anna Torres han estat les jugadores que han generat més perill. El Planadeu Roureda ha acusat el cansament i la forta calor i ha vist com les rivals han aconseguit dos gols en sis minuts.

Al 60’, Anna Torres s’ha desfet de tota la defensa per marcar el 2 a 3; mentre que el seu segon gol, el que ha suposat l’empat a tres -i hat-trick particular-, l’ha aconseguit amb un xut al segon pal. Amb l’afició embogida i respirant màxima emoció en aquesta final, en l’últim segon del temps afegit, el Morell ha comès penal i Paula Ocón l’ha transformat en el seu hat-trick personal i en el 3-4 definitiu, proclamant la UE Planadeu Roureda campiones de Catalunya en la categoria Cadet Femení.

A la final ha assistit el president de l’FCF, Joan Soteras; el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; la directiva de l’FCF Susana Puell; el director general de l’FCF i director de l’LCFS, José Miguel Calle; el responsable del CTA al Baix Llobregat, Hèctor Robas; així com diversos membres dels clubs finalistes.

Les entregues de medalles a la UE Planadeu Roureda com a campiones, al CD Morell com a subcampiones i al conjunt arbitral han anat a càrrec del president de l’FCF, Joan Soteras; del directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; de la directiva de l’FCF Susana Puell; i del responsable del CTA al Baix Llobregat, Hèctor Robas. El plat de subcampiones l’ha lliurat el directiu i delegat de l’FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; mentre que la Copa de campiones l’ha entregat el president de l’FCF, Joan Soteras.