La UE Olot fa esclatar la bogeria al minut 89
F. Amateur | 07/05/2022
Els olotins es classifiquen per a la final de la fase d’ascens catalana a la Segona RFEF en guanyar per 1 gol a 0 a la UE Sant Andreu en la primera semifinal disputada a l’Estadi Municipal Can Rosés de Rubí.
UE OLOT
1 - 0
UE SANT ANDREU
UE OLOT
Batalla, Aimar, Carles Mas, Eloi, Arranz, Eric Vilanova, Xumetra, Callís, Kilian (Moha, 74’), Bigas, Terma (Gerard, 92’).
Miguel Ramos, Llamas, Argilaga, Sergi Vives (Enric López, 92’), Noguera, Fassani, Domènech, Gimeno (Franco, 92’), Busquets, Aparicio, Morer (Albertito, 80’).
Arranz (1-0, 89’).

Terma (3’), Carles Mas (53’), Arranz (86’), Eloi (87’).

Fassani (42’), Noguera (59’), Albertito (87’), Llamas (91’).
TARGETES VERMELLES

Aparicio (90’).
Xavier Alins Rodríguez (àrbitre principal); Eric Martín Hernández i Rafael Aguilar Prat (àrbitres assistents); Bernat Mas López (4t àrbitre).

Espectadors: 800 persones, aproximadament.

Igualtat i emoció fins a l’últim instant en la primera semifinal de la fase d’ascens catalana per accedir a la Segona RFEF entre la UE Olot i la UE Sant Andreu. Tot i que el domini de la pilota l’ha tingut l’equip dirigit per Xavi Molist, han estat els gironins els que han creat les ocasions més clares. Ja al minut 6 ha arribat l’oportunitat més clara en una bona passada de Callís des de la banda, però Arranz no ha pogut rematar per ben poc. La defensa tancada de l’Olot ha dificultat les arribades del Sant Andreu, que no han creat perill fins al minut 36’, quan a Fassani li han anul·lat un gol en una falta lateral per fora de joc. Poc abans, una passada de la mort de Callís a Terma, que arribava des de la segona línia, ha tornat a posar entre les cordes a la defensa del conjunt barceloní, refusant a córner en l’últim instant.

La segona part ha continuat amb la mateixa tònica, amb un Sant Andreu amb major possessió de la pilota i amb un Olot arribant a l’àrea rival amb més claredat. De fet, la primera jugada clara dels olotins tornant de vestidors ha estat una acció trenada entre Kilian i Xumetre que Arranz no ha pogut culminar al segon pal. El Sant Andreu ha replicat en un llançament de falta a la frontal de l’àrea. El xut de Pau Morer, molt ajustat al pal, ha posat l’ai al cor als seguidors de la UE Olot. En els últims cinc minuts de partit, el ritme ha pujat i l’Olot ha ensumat el gol en una jugada entre Callís i Xumetra que la defensa del Sant Andreu ha refusat. I al minut 89 ha esclatat la bogeria a l’Estadi Municipal Can Rosés. Un ràpid contraatac per la banda esquerre de Xumetre ha servit en safata l’1-0 a Arranz al segon pal, qui només ha hagut d’empènyer la pilota a porteria buida.

Un gol en l’últim minut de joc que ha sentenciat un Sant Andreu que ha dominat el duel però que ha tingut poc encert a l’àrea olotina. Amb aquesta gerra d’aigua freda, Aparicio ha perdut els nervis i ha estat expulsat amb vermella directa. Així doncs, la UE Olot és el primer finalista d’aquesta fase d’ascens a la Segona RFEF.

La segona semifinal es jugarà demà, diumenge 8 de maig, a les 18.00 hores, entre el CP San Cristóbal i el Girona FC ‘B’. El partit es podrà veure en directe a través de La Xarxa i Xala.cat.

Per part de la Federació Catalana de Futbol, han presenciat el partit els vocals de la Comissió Gestora Manuel Romero i Eugenio Martínez, acompanyant el president de la UE Olot, Joan Agustí, i de la UE Sant Andreu, Manuel Camino. Tanmateix, també han assistit a la semifinal el president del club amfitrió, la UE Rubí, Josep Alcalá, i el regidor d'esports de Rubí, Juan López, entre d'altres.