La UE Olot és equip de Segona RFEF
F. Amateur | 22/05/2022
Un gol d’Enric Vallés al minut 86 ha certificat la victòria per 1 a 0 davant el CD Tenerife ‘B’ i l’ascens de la UE Olot a Segona RFEF.
UE Olot

La UE Olot ha aconseguit l’ascens a Segona RFEF després de guanyar a la final estatal el CD Tenerife ‘B’ per un ajustat 1 a 0 gràcies a un ‘golàs’ de falta d’Enric Vallès al minut 86. Un final d’infart que ha fet embogir a la parròquia olotina desplaçada a la Ciutat del Futbol de Las Rozas que certifica l’ascens a Segona RFEF per l’equip entrenat per Manix Mandiola.

RFEF

Un golàs que val un ascens

La gran final per l’ascens entre la UE Olot i el CD Tenerife ‘B’ ha estat molt disputada i plena d’emoció fins al darrer instant. El conjunt canari ha sortit més ben plantat al camp durant el primer temps, tenint l’ocasió més clara al minut 41 quan han estavellat una pilota al pal. En canvi, els garrotxins han estat sòlids en defensa, però no han trobat un joc fluid en atac. A la represa, els olotins han capgirat l’escenari i s’han trobat més còmodes sobre la gespa de Las Rozas, tot i que no s’ha traduït amb gols fins a la falta màgica. L’eufòria ha esclatat al minut 86 quan Enric Vallès ha transformat de forma magistral, amb un xut potent imparable, un llançament de falta. I a partir d’aquí, a patir fins al xiulet final de l’àrbitre que ha donat pas a la celebració dels jugadors amb l’afició de l’Olot.