La UE Cornellà es classifica per al play off d’ascens a Segona Divisió 'A'
F. Amateur | 20/05/2019
Per segona temporada consecutiva, la UE Cornellà tornarà a disputar la fase d'ascens a la categoria de plata gràcies a la victòria davant el CD Teruel per 2-0.
Twitter UE Cornellà

Després d’una primera meitat molt igualada i amb poques ocasions, Abde ha tingut la més clara superada la mitja hora de joc. Prop del descans, el visitant Becerra ho ha intentat amb una rematada que ha sortit fregant el pal de la porteria de Ramón. A la segona part, conscients que la victòria era imprescindible per assolir l'objectiu del play off, els jugadors dirigits per Xavi Calm s’han posat per davant en el marcador gràcies al gol d'Abde. Tot i l'estirada del porter rival, la rematada des del segon pal ha acabat al fons de la xarxa.

Uns minuts més tard, un penal sobre Goldar l’ha transformat Leo per establir el 2 a 0 definitiu. A partir d’aquí, el CD Teruel ho ha intentat fins al final, inclús marcant un gol que s'ha anul·lat per fora de joc. Finalment, i gràcies a l’empat que ha obtingut el RCD Espanyol 'B' a València, la UE Cornellà s’ha classificat per al play off d’ascens a la Segona Divisó 'A' per segon any consecutiu.

El sorteig de les fases d'ascens a Segona Divisió 'A' i 'B' es durà a terme aquesta tarda a les 16.30 hores.