La sub 19 masculina cau en un partit boig i vibrant davant el Bellsport
FS Notícies | 04/12/2017
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha disputat el segon partit amistós de la temporada per tal d’anar preparant la fase prèvia del Campionat d’Espanya (7-4).

AE BELLSPORT, 7: Jaume Condominas, Adrià Termens, Oriol Serrano, Esteve Naudó, Víctor Capellades, Sergio Alfonso, David Ruiz, David Macian, Buele, Carles Pedrero, Raúl Ceni i Marc Sánchez.

CATALUNYA, 4: Borja Puerta, Alex Lacambra, Alejandro Ceron, David Peña, Josep Costajussa, Sergi Trillas, Víctor Manuel Muñoz, Nicasio Piazza, Juan Francisco Hervas, Roberto Rodríguez i Bernat Povill.

Gols primera part: Juan Francisco Hervas (0-1, 8’); Carles Pedrero (1-1, 9’), 3 (1-2, 9’); Buele (2-2, 11’); Bernat Povill (2-3, 11’); David Ruiz (3-3, 14’); Oriol Serrano (4-3, 18’); Carles Pedrero (5-3, 19’).

Gols segona part: David Ruiz (6-3, 33’), Esteve Naudó (7-3, 36’), Sergi Trillas (7-4, 38’).

Targetes grogues: David Macian (39’).

Àrbitres: Javier Cano Gálvez i Brian Torquemada Martínez.

Àrbitra Assistent: Yolanda Arjona García.

La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala tot just acaba de començar la preparació per la fase prèvia del Campionat d’Espanya que jugarà a mitjans de febrer. En el segon partit amistós que disputa aquest combinat dirigit per Jorge Vargas, la Selecció ha perdut davant l’AE Bellsport, equip de la Segona Divisió Nacional ‘B’ per 7 gols a 4 en el Pavelló Sergio Manzano d’Hospitalet. En el primer amistós que va disputar davant el filial del Catgas Energia, la sub 19 també va perdre, en aquella ocasió per 0 gols a 3. Catalunya ha començat dominant i tenint les millors ocasions. I és que quan només s’havien disputat cinc minuts de partit, Roberto Rodríguez s’ha quedat sol davant el porter Jaume Condominas gràcies a una passada llarga des de l’àrea catalana, però el porter del conjunt d’Hospitalet ha endevinat la direcció del xut.

Al minut 7, un teva meva entre Sergio Alfonso i David Ruiz, amb diverses parets que han descol·locat a la defensa, no ha acabat entre els tres pals per ben poc. Just després d’aquesta acció, en un servei de banda, Juan Francisco Hervas només ha hagut de posar el peu al segon pal per aconseguir el primer. I pocs segons més tard, una gran jugada individual de Carles Pedrero ha significat l’empat amb un gol que ha entrat per l’escaire. La primera part ha tingut un ritme molt elevat i això s’ha traduït amb molts gols. En un altre servei de banda, Víctor Manuel Muñoz ha tret profit del seu desmarcatge al segon pal i ha rematat tot sol per desfer l’empat.

El duel s’ha tornat boig i hi ha hagut moltes anades i vingudes constats, sense donar cap respir. Qui més lluitava una jugada tenia tots els números per endur-se la pilota. Per aquest motiu, la persistència d’Oriol Serrano ha tingut recompensa quan no ha donat per perduda una pilota que semblava que recuperava Catalunya. Els rebots que s’han generat en aquesta jugada han caigut als seus peus i ha servit en safata el gol a Buele. Tanmateix, Bernat Povill de seguida ha tornat a posar per davant a la Selecció amb una gran passada entre línies, quedant-se sol davant Jaume Condominas (2-3). David Ruiz ha fet el 3-3 en una jugada col·lectiva amb Víctor Capellas i David Macian.

A quatre minuts per al descans, Carles Pedrero ha estavellat una pilota al travesser, mentre que Esteve Naudó n’ha enviat una altra a la fusta un minut més tard. Tot i que Catalunya ho ha seguit intentant amb molta energia, Sergio Alfonso ha recuperat a l’àrea contraria per servir a porteria buida a Oriol Serrano el 4-3. En un llançament de deu metres, Carles Pedrero ha fet el 5-3.

A la represa, el ritme de partit ha baixat considerablement i fins el minut 28 no s’ha vist una ocasió clara. En una falta de nou metres, Josep Costajussa ha enviat la pilota al pal. Tanmateix, a Catalunya li ha costat més tenir la possessió de la pilota i ha jugat més a la seva pista. Víctor Capellades ha tingut el gol a les seves botes en recuperar una pilota i encarar sol a porteria, però el xut de puntera s’ha marxat fora fregant el pal. A falta de set minuts per finalitzar el partit, David Peña ha enviat la pilota al pal en una jugada des de la banda. Ha estat Bellsport, però, qui ha ampliat distàncies amb un gol de David Ruiz en caure-li la pilota d’un rebot generat pel porter Nicasio Piazza, qui havia aturat bé el primer xut, però no ha pogut evitar el segon.

Esteve Naudó ha culminat una bona triangulació a mitja pista i que ha acabat amb el 7-3 en el marcador. En una falta propera a la frontal de l’àrea de Bellsport, Sergi Trillas l’ha transformat en el 7-4 definitiu. David Peña podria haver reduït encara més la diferència, però no ha tret profit d’una falta de deu metres a poc menys de dos minuts per al final. Tot i la derrota, la Selecció Catalana sub 19 ha donat la cara i ha estat un molt bon test per mesurar la seva qualitat davant d’un equip d’una categoria de Nacional.