La sub 18 femenina perd davant el CE Europa
Notícies Generals | 20/04/2016
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha jugat un altre partit amistós per anar preparant el Campionat d’Espanya del mes de maig. En aquest cas, l’Europa ha superat la Catalana per un ajustat 1-0.

Un únic gol s’ha vist en el Municipal de L’Àliga en el partit entre el CE Europa femení i la Selecció Catalana 18 femenina. Durant tot el matx la Selecció ha dominat el joc i ha tingut bones ocasions per marcar, però la sub 18 no ha estat encertada de cara a porteria. Quan ja havien passat cinc minuts de la segona part Clàudia López, que havia entrat al terreny de joc per Marina Batalla, ha marcat l’1-0 en una segona jugada que s’ha produït després d’un córner.

La Selecció no ha parat d’intentar empatar el partit, tenint el control de la pilota i creant accions de perill. Tanmateix, l’Europa ha sabut aprofitar el seu avantatge i no ha permès que la Catalana marqués el seu gol.

Amb aquest nou amistós, les jugadores dirigies per Lluis Cortés es continuen preparant per afrontar amb garanties la fase final del Campionat d’Espanya, que es disputarà del 6 al 8 de maig a Pamplona.