La sub 18 femenina goleja la Regió de Múrcia
Notícies Generals | 19/12/2015
La Selecció Catalana sub 18 femenina ha golejat per 0 gols a 8 la Regió de Múrcia en el primer enfrontament de la primera fase del Campionat d’Espanya, disputat a Almassora.

MÚRCIA, 0: Carla Cadierno, Arancha Sánchez, Maria González, Ana Belen Rosique (Elisabeth Boateng, 61’), Miriam Amparo Luque, Violeta García, Andrea Martínez, Carolina García (Elisa Diaz, 32’), Mireya Giménez, Andrea García, Maria José Tirado.

CATALUNYA, 8: Gemma Font, Nadia Dopico, Laia Balleste, Paula Fernández (Sofia Hernández, 45’), Laia Muñoz, Maria González (Adriana Manau, 45’), Irina Uribe, Patricia Guijarro (Ainhoa López, 45’), Aitana Bonmatí, Andrea Cortés, Alba Arboix (Abril Rodríguez, 56’).

Gols: Alba Arboix (min. 10, 0-1); Aitana Bonmatí (min. 18, 0-2); Irina Uribe (min. 22, 0-3); Irina Uribe (min. 31, 0-4); Maria González (min. 40, 0-5); Patricia Guijarro (min. 43, 0-6); Ainhoa López (min. 53, 0-7); Abril Rodríguez (min. 87, 0-8).

La Selecció Catalana sub 18 femenina ha anat dues marxes per sobre de la Regió de Múrcia, ja que des dels primers instants i fins al xiulet final ha dominat i ha controlat el partit sense patir en cap moment. La primera en marcar ha estat Alba Arboix quan ha rebut una passada de Patricia Guijarro, que l’ha deixat sola davant la portera per encarar l’u contra u (0-1). Si la sub 16 femenina no ha pogut trencar les barreres de Múrcia fins a la segona part, la sub 18 ha tingut suficient amb deu minuts per sentenciar el partit. En una falta directa llançada per Aitana Bonmatí ha arribat el segon gol, que ha entrat per l’escaire (0-2). Al minut 22, Bonmatí ha iniciat el camí cap al tercer gol quan ha robat una pilota a la frontal de l’àrea, la portera li ha tret en el moment precís perquè no marqués, però Irina Uribe l’ha recollida per marcar el seu primer gol (0-3). I és que el segon d’Uribe ha arribat poc després quan Patricia Guijarro ha entrat en diagonal i ha provat el xut. La portera murciana, que ha hagut de fer aturades de mèrit, ha refusat la pilota i ha anat als peus d’Irina, que només l’ha hagut d’empènyer per marcar el quart gol català (0-4).

Abans d’anar als vestidors, la sub 18 femenina ha tingut temps de marcar dos gols més. Paula Fernández ha vist com Maria González es desmarcava i es quedava sola per fer una bonica vaselina (0-5). Andrea Cortés, molt activa per la banda dreta, ha arribat fins a la línia de fons per fer la passada en horitzontal cap a Patricia Guijarro qui, des del punt de penal, ha marcat amb un potent xut que, tot i que la portera l’ha tocat, no ha pogut evitar el 0-6.

Ja a la segona part, Ainhoa López ha esprintat per la banda dreta quan ha rebut una bona passada de Sofia Hernández i ha trobat el setè gol amb un xut creuat al segon pal de la portera de la Regió de Múrcia. Abril Rodríguez ha tancat la golejada amb una rematada des de l’àrea petita. Aitana Bonmatí ha executat ràpidament una falta i ha obert cap a la banda dreta, on estava Irina Uribe, qui ha buscat a Abril i la jugada ha acabat amb l’últim gol català.

La Selecció Catalana sub 18 femenina, de la mateixa manera que la sub 16, aconsegueix tres punts molt valuosos per afrontar el segon partit de la primera fase del Campionat d’Espanya. Diumenge a les 12.00 hores es disputarà el partit davant la Selecció de València.

El directiu i delegat de la FCF a Barcelona, Francesc Folguera; el directiu i delegat de la FCF al Vallès Occidental, Albert Montull; la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el seleccionador espanyol sub19, Pedro López, han presenciat el partit en directe des del Camp Municipal Las Boqueras.