La sub 16 femenina torna als entrenaments amb una victòria
Notícies Generals | 19/01/2017
En el primer partit amistós del 2017 que ha disputat la Selecció sub 16 femenina davant el CF Pallejà, la Catalana s’ha endut la victòria sota un intens fred (3-1).

El partit ha començat fort, amb els dos equips pressionant a dalt. Per això, ambdós conjunts havien de controlar molt els errors que es poguessin cometre a l’inici. La sub 16 és qui ha portat el control del partit, amb un parell d'arribades que han fet recular el Pallejà. Al minut 5, Vicky Adrianova ha obert el marcador en un remat ràpid, però la calma del gol ha durat poc perquè tres minuts més tard, Carla Martínez ha empatat en la primera ocasió de les del Baix Llobregat. Tanmateix, les jugadores de Natàlia Arroyo han seguit portant la iniciativa.

Tal com explica la seleccionadora, “s’han vist bones sortides de pilota, elegint bé les passades, amb un bon posicionament general... En definitiva, posant en pràctica el que s'havia entrenat dimarts de la setmana anterior”. La Selecció ha continuat disposant d’ocasions i, al minut 16, Clàudia Pina ha rebut una passada d’Aida Esteve, ha regatejat la portera i ha definit bé per establir el 2-1.

En el segon temps, el domini ha continuant sent pel combinat català. El rival, molt exigent, de Segona Nacional, ha buscat les pessigolles amb una actitud defensiva molt intensa. Catalunya ha gestionat el ritme del joc d’una manera molt més madura que en el primer temps. Verónica Gene ha avisat intentant rematar de cap, i Júlia Poquet des de lluny, però el gol ha arribat a la part final del matx amb un potent xut de Brenda Chicano des de la frontal de l’àrea. El Pallejà ho ha intentat a la contra, però la sub 16 ha estat molt ràpida en tot moment per corregir i tapar forats abans que inquietessin la porteria defensada per Ana González.

La directiva i delegada de la FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares, ha estat present en aquest partit.