La sub 16 femenina agafa ritme
Notícies Generals | 16/11/2016
La selecció cadet femenina segueix preparant-se per la primera fase del Campionat d’Espanya. El segon amistós que ha disputat l’ha guanyat per 5-2 davant el Cerdanyola del Vallès FC.

En el segon partit de preparació que ha disputat la Selecció Catalana sub 16 femenina, s’ha tornat a veure el bon rendiment que estan donant les jugadores. Des del principi, l’amistós s’ha posat de cara per a la sub 16. I és que, als quatre minuts d’iniciar el joc, Clàudia Pina ha marcat el primer després d’una bona jugada de Bruna Vilamala per banda. Al 10’, Ainhoa Marín ha marcat el segon en una acció individual. El Cerdanyola ha retallat distàncies abans de superar els vint minuts de joc amb un xut a l’escaire, imparable (2-1).

Tot i que les vallesanes han exercit una força pressió, la Catalana ha seguit portant la batuta del partit, fent bones combinacions per superar línies i anar avançant. Poc abans del descans, Aida Esteve, en un xut llunyà, ha tancat la primera part amb el 3-1. A la represa s’han vist altres jugadores sobre el camp, però de la mateixa manera que en el primer temps, la Selecció ha marcat a l’inici amb un xut creuat de Bruna Vilamala. Maria González ha fet el 5-1 amb un altre xut llunyà, mentre que el Cerdanyola ha marcat el seu segon gol aprofitant una errada de la Catalana en la sortida de pilota (5-2).

Tal com ha comentat la seleccionadora, Natàlia Arroyo, s’ha vist un matx “molt seriós, una altra vegada hem tingut un partit molt exigent, amb jugadores de Preferent, més grans que les nostres. Hem estat bé; seguim fent proves, l’equip segueix evolucionant i tenim sensacions molt positives. Ens queda poc temps per la competició, però el treball que fem va molt bé”.