La sub 16 catalana s'afina abans de la Fase d'or
Notícies Generals | 31/01/2024
El combinat de Rafa Beltrán supera per 3 a 0 el Cornellà en un test de nivell al Municipal d'Olímpia de Sabadell.
3 - 0
CORNELLA, U.E. SAD
Joel Rodríguez, Cristian Grant, Sergio, Armenteros, Pol Lorenzo, Baba, Moha Touray, Adrián Alves, Roberto Tomás, Unai i Abdou Kemo.
Marc Gómez, Armando, Hugo Pérez, David Pérez, Diego Martín, Josep Farré, Marcos, Abdelkader, Unai, Harol Alessandro, Aleix Aliaga.
Baba (1-0, 41'), Adrián Alves (2-0, 60') i Aarón Soriano (3-0, 63')

Àrbitre principal, Jorge Pérez: àrbitres assistents, Aniol Gil i Josep Torras.

Espectadors: Complex Municipal d'Olímpia, 200 espectadors

La Selecció Catalana guanya i convenç abans d'afrontar la Fase d'Or del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. El combinat català ha superat un test exigent davant el Cornellà per 3 a 0 en una bona versió de l'equip dirigit per Rafa Beltrán. Els gols han esperat a la segona meitat, obra de Baba, Alves i Aarón Soriano

Després d'una primera meitat molt competida, Catalunya s'ha posat les piles a la represa per sentenciar el partit amb molta qualitat. Als dos minuts, Baba ha tret la vareta màgica per transformar una falta directa i avançar els catalans. Un gol que ha desbocat el joc de la Selecció, amb nombroses accions ofensives. L'entrada d'Aarón Soriano ha generat més dinamisme i en una recuperació del jugador perico a la frontal ha arribat el 2 a 0 en una definició a l'escaire d'Adrián Alves des de la mitja lluna.

El tercer gol que tanca el partit arriba per la banda dreta en una centrada enverinada de Joshua que remata Aarón al segon pal. Uns minuts més tard, canvi de papers en l'acció ofensiva de Catalunya: passada picadeta a l'esquena de la defensa d'Aarón i Joshua es troba amb el pal en la rematada. L'ocasió més clara del Cornellà ha arribat al tram final en un 1 contra 1 del davanter verd que ha aturat Iker en una intervenció de mèrit.