La sub 15 remunta Balears en un duel vibrant i es classifica per a la Fase Final
Futbol Femení | 15/02/2020
La Selecció Catalana sub 15 femenina tomba el combinat balear per 1 a 2 en un final d’infart i es classifica per a la Fase Final amb ple de victòries.

ILLES BALEARS
1 - 2
Blanca Noguera, Paula Solé, Victoria Chica (Noa González, 37’), Joana María Valcaneras, Jade Díaz, Laura Martínez, Karla Bermejo, Lucía Corrales (Noa González, 60’), Neus Perelló, Keyla Bermejo i Nerea González (Amy Clara, 48’).
Meritxell Fuster, Meritxell Martín (Judith Pujols, 30’), Adriana Ranera, Ariadna Domènech, Emma Gálvez, Aina Rueda, Nora Fernández (Magalí Capdevila, 40’), Nina Pou (Dana Yazbeck, 52’), Laia Martret (Cèlia Segura, 40’), Maria Requena i Marta Fernández.
Karla Bermejo (1-0, 60’).

Magalí Capdevila (1-1, 68’); Dana Yazbeck (1-2, 80’).

Objectiu assolit. La Selecció Catalana sub 15 femenina jugarà la Fase Final del Campionat d’Espanya. El combinat que dirigeix Edu Castillo ha remuntat in extremis un partit complicat davant Illes Balears per sumar un merescut triomf per 1 a 2. Malgrat la dificultat de l’adversari, la Catalana ha cregut fins al final i, ja en el temps afegit, ha aparegut Dana Yazbeck per marcar un gol afortunat que ha significat el definitiu 1 a 2.

Catalunya ha saltat a la gespa del Camp del Futbol de Viator a per la victòria que li donés l’accés a la Fase Final. Amb un joc associatiu i dinàmic, les catalanes s’han fet fortes al mig del camp davant d’un rival que s’ha defensat a prop de la seva àrea, amb les línies molt juntes. La primera arribada perillosa ha estat un xut des de la frontal de l’àrea de Maria Requena que ha sortit lleugerament desviat. Poc abans del descans, ha estat Ariadna Domènech qui ha acaronat el 0 a 1 amb una rematada de de cap que s’ha perdut per línia de fons.

A la segona part, la Selecció ha continuat portant el pes de l’encontre contra un combinat balear que ha assumit més riscos en defensa i ha creat alguna ocasió en ràpides transicions. Al minut 60, la balear Karla Bermejo ha aprofitat un desajust defensiu català per inaugurar el marcador. Lluny d’abaixar els braços, la sub 15 ha seguit atacant i, només vuit minuts més tard, Magalí Capdevila, amb un xut ajustat al pal, ha tornat a posar les taules al lluminós. Marta Fernández ha estat a punt de culminar la remuntada, però el seu tir s’ha estavellat al travesser. Ja al temps afegit, la portera balear ha intentat refusar una pilota compromesa que ha tocat en Dana Yazbeck i ha acabat al fons de les xarxes. Així doncs, Catalunya assoleix el bitllet per disputar la Fase Final amb ple de victòries, 12 punts de 12 possibles.

En representació de l’FCF, al partit hi han assistit el vicepresident primer, Josep Llaó; el vicepresident i delegat a Girona, Jordi Bonet; el directiu i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez; la directiva i delegada al Baix Llobregat, Paquita Linares; i el director de l’Àrea Esportiva, Emili Gil; entre d’altres.