La sub 15 i sub 17 catalanes superen la prova amb nota
Notícies Generals | 05/12/2023
El combinat de Jaume Comellas ha superat el CE Sabadell per 3 a 0, mentre que les de Marta Cubí han vençut el CD Fontsanta Fatjó per 4 a 1.

Les Seleccions Catalanes sub 15 i sub 17 femenines carburen a una setmana vista de la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Aquesta tarda hem viscut una doble ració de partits amistosos al Complex Municipal d'Olímpia. El combinat català sub 15 s'ha posat primer les botes i ha guanyat el CE Sabadell Juvenil per 3 a 0. Al segon torn, el combinat de Marta Cubí ha superat per 4 a 1 el primer equip del CD Fontsanta Fatjó de la Tercera Federació femenina.

Catalunya sub 15 ha saltat sobre la gespa amb el punt d'intensitat necessari per circular la pilota amb criteri i recuperar la possessió de forma ordenada gràcies a la pressió pos pèrdua. Abans del quart d'hora de partit Elsa Ayats ha aprofitat un refús de la portera arlequinada després d'un xut de Júlia Calvo per obrir el marcador. El Sabadell ha reaccionat amb un servei de cantonada que ha rematat Clàudia Campuzano a les mans de la portrera catalana. Abans d'enfilar camí de vestidors, els dos equips han trepitjat àrea contrària però sense trobar porteria.

Al minut 2 de la represa, Maria Rius rematava de cap dibuixant una paràbola per superar Sofia Carol i situar el 2 a 0 a l'electrònic. Oportunitat per a totes les jugadores convocades per agafar sensacions i mantenir el ritme del partit. Al minut 65, l'escapulada Martina Cartagena aprofitava un mal refús de la portera arlequinada per definir a plaer. El 4 a 0 podria haver arribat en una bona jugada combinativa que ha acabat en una assistència des de la línia de fons de Maria que Laura Sánchez no ha pogut convertir. Al tram final del partit, la blaugrana Charlotta Ohlander ha salvat sota pals una de les ocasions aïllades d'un CE Sabadell que ha plantat cara.

La Selecció Catalana sub 17 desprèn entusiasme

El combinat català de Marta Cubí ha enlluernat el vespre al Complex Municipal d'Olímpia, a Sabadell, en una nova mostra de potencial ofensiu i de teixit associatiu. Kautar Azraf ha avançat Catalunya al minut 2 en una potent rematada des de l'interior de l'àrea. La futbolista del FC Barcelona ha tornat a aprèixer al minut 24 per culminar una jugada de pissarra aplaudida des de la banqueta. Abans, Anna Quer ha pogut marcar en una bona recuperació avançada però el seu xut no ha trobat els tres pals, qüestió de centímetres. Enfront de les catalanes, un CD Fontsanta Fatjó, de la Tercera Federació, amb futbolistes de qualitat que exigien la millor versió de les nostres jugadores.

Ona Montserrat ha fet el tercer després de rematar una centrada lateral al fons de la xarxa. A la represa, la seleccionadora catalana ha donat entrada a les jugadores de la banqueta per per pulir detalls de cara a la primera gran cita de la tempoarda en el Campionat Autonòmic. A la represa, un gol per a cada equip. Primer Natàlia Escot ha trobat porteria per a Catalunya i després, Júlia Parareda ens ha deixat un gol de molta classe per superar de vaselina la portera catalana.