La sub 14 topa davant un rival exigent
Notícies Generals | 10/04/2024
El combinat català perd davant el CF Damm (0-4) en un partit en què els cervesers han estat molt efectius en les àrees.
0 - 4
DAMM, C.F.
Pablo Peña, Joel Pallé, Ahmed Abarkane, Sergi Pericay, Ethan Carbonell, Hugo Garcés, Dragos Bivol, Oscar Medina, Aitor Torondel, Mario Garrido i Robert Oliveras. També han jugat Abel de la Tejera, Nil Sánchez, Enzo Manzano, Guiu Xuclà, Ruslan Mba, Ebrima Tunkara, Jan Giral, Pau Casagolda i Alexandru Grigorii.
DAMM, C.F.
Gerard Laffitte, Unai Pérez, Mariano Fernández, Iván Boria, Banna Sylla, Marc Manzanero, Eric Fernández, Oriol Morató, Eric Arroyo, Joan González i Joel Corderroura. També han jugat Biel Bru, Aitor Cazorla, Bangaly, Pere Planas, Max Tomàs, Tristán Ciolacu, Izan Francés i Clifford Nana.

Izan Francés (0-1, 38'), Tristán (0-2, 43'), Tristán (0-3, 67') i Joan González (0-4, 70')

Espectadors: Complex Municipal d'Olímpia, 300 persones

La Selecció Catalana sub 14 saltava sobre la gespa del Complex Municipal d'Olímpia amb la vista posada en les semifinals de la Fase d'Or del Campionat d'Espanya, que el combinat d'Oriol Vila disputarà la setmana vinent contra el País Basc. Un CF Damm molt competitiu ha superat Catalunya per 0 a 4 en una segona meitat cervesera.

Els primers minuts han estat de possessió del conjunt barceloní, que ha pogut avançar-se al minut 5. Pablo Peña ha estat providencial després d'una pèrdua de la defensa catalana en l'àrea petita. Els catalans s'han fet grans a mida que passaven els minuts i han arribat les millors ocasions del partit. Torondel s'ha plantat a l'àrea petita amb dues fintes però no ha trobat l'espai per colpejar a porteria i Robert Oliveras ha obligat Gerard Laffitte a posar una mà a l'escaire per evitar un gol de molta classe.

A la represa, els de Jordi Fernández s'han imposat trobant els espais de la rereguarda catalana. Primer Izan i després Tristán han situat el 0 a 2 abans dels 10 minuts. El blaugrana Ruslan ha iniciat una jugada des de camp propi fins a arribar a la porteria rival però la seva rematada ha sortit massa creuada. En els darrers minuts, la Damm ha amplait l'electrònic mitjançant Tristán i Joan González

El vicepresident esportiu de l'FCF, Jordi Bonet, ha assitit al partit amitsós a Sabadell.