La sub 12 masculina obté un triomf cuinat a foc lent davant La Rioja
Seleccions | 24/06/2022
La Selecció Catalana sub 12 masculina s’imposa per 3 a 0 a La Rioja en un duel on ha gaudit d’oportunitats per assolir un marcador encara més ampli.

3 - 0
LA RIOJA
Aitor Cazorla, Darek Barriento, Unai Fandos, Pere Villacorta, Hugo Garcés, Abdellah El Boukhary, Aitor Torondell i Guiu Xuclà. També han jugat: Pablo Peña, Joel Palle, Ebrima Tunkara, Eloi Pedregosa, Iker Pinto i Martí Guinovart.
LA RIOJA
Rubén Rico, David Viana, Juan Ocón, David Santamaria, Diego Romero, Marcos Macías, Lucas Iturriaga i Pedro Ibáñez. També han jugat: Martín Gil, Unai Lozano, Julen Rueda, Bruno Ascorbe, Ander Delgado i José Maria López.
Aitor Torondell (1-0, 21’); Ebrima Tunkara (2-0, 24’; 3-0, 34’).

Diego Romero (24’).
TARGETES VERMELLES

Diego Romero (39’).

La Selecció Catalana sub 12 masculina ha sumat la segona victòria del matí després de superar per 3 a 0 La Rioja a la Fase Única del Campionat d’Espanya, que s’està celebrant aquests dies a la seu de la Reial Federació Madrilenya de Futbol. El combinat que entrena Rafa Beltran ha tingut paciència per trencar el mur defensiu d’un rival que pràcticament no ha generat cap ocasió clara de perill. Un gol d’Aitor Torondell i un doblet d’un inspirat Ebrima Tunkara han segellat un triomf d’or d’una Selecció clarivident i efectiva.

La primera part ha estat marcada per una atrevida Catalunya. La Selecció ha combinat amb fluïdesa al mig del camp, però no ha trobat cap forat a la teranyina defensiva d’un adversari rocós i combatiu. A la represa, la sub 12 ha donat un pas endavant i Aitor Torondell ha perforat les xarxes rival amb un poderós tir que ha entrat per l’escaire. Només tres minuts després, Ebrima Tunkara ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per ampliar diferències en el marcador. Fruit de la insistència, quan faltaven sis minuts per al final, novament Tunkara ha recollit un mal refús del porter de La Rioja per anotar a plaer el definitiu 3 a 0.

Catalunya ha assolit dues victòries en els dos partits que ha disputat aquest matí. En el tercer duel de la fase de grups, Catalunya s’enfrontarà avui a les 20.05h a Melilla, en directe a rfef.es. Al partit hi ha assistit el vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida Josep Maria Espasa.