La sub 12 masculina comença amb bon peu a Madrid
Seleccions | 29/04/2023
El combinat de Rafa Beltrán supera amb claredat Canàries (4-0) gràcies a una extraordinària segona meitat, en l’estrena al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

4 - 0
CANÀRIES
Sasha, Minguk Lee, Alex, Aritz, Pol Sabadí, Dragos, Mamadou Keita i Hugo Chacón. També han jugat Dani Díaz, Pol, Kali, Aitor Rivera i Coulibaly
CANÀRIES
Rubén Matos, Liam, Kai Damaso, Fabio, Pablo, Lea i Miller. També han jugat Hugo, Aythami, Josue Caballero, Riky, Enzo i Ado González
: Coulibaly (1-0, 17’), Coulibaly (2-0, 29’), Héctor Nestor (3-0, 33’) i Mamadou (4-0, 35’)

Espectadors: Instal·lacions Esportives Cotorruelo, 200 persones

Estrena convincent. La Selecció Catalana sub 12 masculina ha començat amb victòria la fase de grups del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. El combinat català ha doblegat Canàries per 4 a 0 en una segona meitat golejadora.

La igualtat ha imperat en els primers cinc minuts de partit fins que Catalunya ha agafat posicions i s’ha fet amb el control del partit. Els catalans rondaven l’àrea rival amb un protagonista absolut: Minguk Lee i les seves incursions per banda dreta. La primera ocasió clara ha arribat als deu minuts amb un cacau des de 20 metres de Lairado que ha picat al travesser. Tres minuts després, Hugo Chacón es tornava a trobar amb la fusta de la porteria defensada per Rubén, aquest cop la pilota colpejava a la creueta. A base d’insistència ha arribat el primer, centrada des de la línia de fons de Dani Díaz i rematada de Coulibaly al fons de la xarxa.

A la represa, Catalunya ha afinat la punteria per encaminar el triomf. La solides defensiva evitava que els atacs aïllats de Canàries es quedessin sense arribar a la porteria catalana.  Al minut 29, gol de Coulibaly que feia el seu doblet personal aprofitant una pilota solta a l’interior de la petita. Oportunista el jugador del CF Damm. El combinat de Rafa Beltrán madurava el partit i la diana de la sentència arribaria des de la pissarra. Córner servit per Dragos i rematada imparable d’Héctor Nestor al segon pal. El millor pel final. Mamadou Keita s’ha reservat la seva jugada individual pels últims 5 minuts i el ‘9’ de Catalunya s’ha desfet de tres adversaris per definir, amb un xut creuat, al fons de la porteria.

Els partits de la fase de grups es completaran entre aquesta tarda i demà al matí

A partir de les 19.05, Catalunya s’enfrontarà a Cantàbria i per la jornada matinal de diumenge quedarà el darrer partit de la fase de grups en què els catalans es veuran les cares amb la Selecció Andalusa, a les 12.45h. Aquests partit, així com tot el campionat, es pot seguir en directe al canal de YouTube de la RFEF.

La representació federativa al partit ha estat encapçalada pel vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Girona, Jordi Bonet, i el secretari i delegat de l’FCF al Maresme, Moha El Gaadaoui.