La Selecció sub 16 femenina, campiona d'Espanya
Les de Natàlia Arroyo han derrotat la selecció madrilenya per zero gols a dos

Madrid: Lydia Fraga, Cristina Hernando (Marta Izquierdo, 53'), Leire Peña (Irene López, 66'), Carmen Cazalla (Ainhoa Cámara, 77'), Rosa Otermin (Adriana Morcuende, 46'), Ana Marcos, Lorena Navarro, Lucía Suárez, Silvia Rubio, Marina Serrano, Andrea López

Catalunya: Maria Subies, Berta Pujades, Laia Aleixandri, Maria LLompart, Clàudia Pina, Candela Andújar, Yaiza Navarro (Clàudia Monte, 79'), Marta LLopis, Anna Bernadí, Elena Julve (Clàudia Daga, 66'), Kenni Louise

Gols: Marta Llopis (0 - 1, 42'), Clàudia Pina (0-2, 80').

Targetes: Clàudia Pina (37'), Carlota Vegas (76')

En un cap de setmana en el qual els partits de les seleccions catalanes s'han comptat per victòries i no han encaixat cap gol, les noies de Natàlia Arroyo s'han alçat amb el trofeu després de derrotar la selecció madrilenya a la final per 0 - 2.

En una primera part sense gols, la Selecció ha portat la iniciativa i han desplegat un joc de control amb molt bones combinacions. L'ocasió més clara l'ha tinguda Clàudia Pina, que ha estavellat un potent xut al pal dret de la porteria. Anna Bernadí i Yaiza també han disposat de bones ocasions, i Kenni ha estat a punt de sorprendre amb una bona rosca de falta directa. Amb un domini clar, les d'Arroyo ham marxat al descans dominant el partit però sense haver aconseguit obrir la llauna.

Ho ha fet Marta Llopis a l'inici de la segona part quan ha vist la portera madrilenya en una posició avançada i ha col·locat un xut bombejat directament a gol. Les noies de la Selecció no s'han conformat amb l'avantatge i a la jugada posterior una doble ocasió primer d'Anna Bernadí, que ha refusat la portera, i d'Elena Julve que ha rematat la segona jugada fora ha estat a punt d'ampliar el marcador.

Amb el marcador de 0 - 1 les madrilenyes han rebaixat la pressió i han esperat les catalanes a camp propi, amb les línies juntes, esperant una errada per sortir al contraatac. L'única ocasió clara l'han tinguda en el minut 50, quan "Subi" ha resolt amb contundència un u contra u amb la davantera madrilenya. El gol de la sentència ha arribat després que Candela desbordés fins a arribar a la línia de fons per fer la centrada que Clàudia Pina, gairebé sense angle, ha enviat al fons de la xarxa pocs instants abans del final del partit.

Les noies de la Selecció s'han proclamat campiones d'Espanya en una fase final en la qual no han encaixat cap gol i en la qual han rebut l'alè dels nois de la cadet, que han animat des de la grada.